Credi Cookies Sensation 2015 0
Już po raz piąty Credin Polska serdecznie zaprasza na Credi Cookies Sensation 2015 jubileuszową edycję „ ciasteczkowej imprezy” w Polsce.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Już po raz piąty Credin Polska serdecznie zaprasza na Credi Cookies Sensation 2015 jubileuszową edycję „ ciasteczkowej imprezy” w Polsce.
więcejProducenci żywności bezglutenowej, a także firmy, które dopiero rozważają wejście na bezglutenowy rynek, wkrótce będą mieli okazję na własne oczy zobaczyć ogromną grupę potencjalnych klientów. 22-23 maja br. w Warszawie odbędzie się 3. edycja specjalistycznych targów Gluten Free Expo!
więcejJej zaangażowanie, pasja i upór w realizacji założonych celów mogą imponować. Walentyna Rakiel-Czarnecka, wiceprezes Fundacji Dobre Życie, od lat walczy o poprawę jakości pieczywa, a także o wprowadzenie definicji pieczywa na zakwasie.
więcejKoneserzy czekolady powinni już odkładać pieniądze do skarbonek! Oto na rynek wchodzi najdroższa czekolada świata! Choć waży niecałe 50g, kosztuje – bagatela – 260 dolarów, czyli prawie tysiąc złotych. Za co tyle każą sobie zapłacić jej twórcy?
więcej14 kwietnia br. Iga Sarzyńska – nowa Ambasador firmy Modecor w Polsce – zaczęła cykl szkoleń w dekorowaniu tortów w stylu angielskim. Kursy podstawowy i zaawansowane dla cukierników będą organizowane w 7 miastach Polski. Sprawdź terminy i miejsca profesjonalnych szkoleń.
więcejKobiety są bardziej przedsiębiorcze niż mężczyźni? Z badań wynika, że już niedługo mogą zdominować biznes. Potwierdza to najnowszy raport dotyczący przedsiębiorczości osób z generacji Z (urodzonych po 1990 roku), przygotowany przez Akademię Liderów Innowacji i Przedsiębiorczości.
więcej23 kwietnia br. w Państwowym Muzeum Etnograficznym w Warszawie odbędzie się spotkanie z dr Magdaleną Tomaszewską-Bolałek, orientalistką, dziennikarką, autorką najnowszej książki "Tradycje kulinarne Korei". Zainspiruj się koreańską kuchnią, jej wyrazistymi smakami i bogactwem słodyczy. Wstęp wolny. Zapraszamy!
więcej