...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Szkolenie Mistrza Branży: Znakowanie żywności według nowych zasad

    Szkolenie Mistrza Branży: Znakowanie żywności według nowych zasad 0

    W środę, 23 kwietnia br., odbyło się szkolenie dla branży piekarniczo-cukierniczej: Opracowanie etykiety zgodnej z wymaganiami nowego rozporządzenia nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności. Było to pierwsze z 3 zaplanowanych szkoleń „Mistrza Branży” z cyklu „Znakowanie żywności”.

    więcej
  • Uczniowie najlepsi z najlepszych

    Uczniowie najlepsi z najlepszych 0

    Za nami XIX Ogólnopolski Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. 7-9 kwietnia br. we Wrocławiu rywalizowali najlepsi uczniowie klas III z ZSZ z całej Polski, którzy przygotowali prace na temat „Muzyczne inspiracje”.

    więcej
  • Bądź widoczny – podpisz swoje lody!

    Bądź widoczny – podpisz swoje lody! 0

    W czasach intensywnego zabiegania o pozyskanie klientów jednym z ważniejszych elementów w drodze do zdobycia przewagi konku­rencyjnej jest identyfikacja wizualna produktu i producenta. W przy­padku lodów sprzedawanych impulsowo, do konsumpcji na wynos, pojemnik może być nie tylko opako­waniem...

    więcej
  • VIII Targi  Firmy Hert

    VIII Targi Firmy Hert 0

    8-10 kwietnia br. odbyły się VIII Targi firmy Hert, na których prezentowano rozwiązania, powstałe w odpowiedzi na nowe trendy w piekarnictwie i cukiernictwie. W piekarni już nie tylko kupujemy pieczywo, ale także ciepłe i smaczne przekąski.

    więcej
  • Sorbety najlepsze pod słońcem!

    Sorbety najlepsze pod słońcem! 0

    Najwięcej lodów zjadamy, gdy temperatura nie przekracza 25°C, natomiast kiedy nadchodzą praw­dziwe upały, znacząco wzrasta sprzedaż orzeźwiających sorbetów i granity. Warto więc przygotować się na bardzo gorące dni i mieć w ofercie również bogatą gamę naturalnych sorbetów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe