![Guylian - czekoladki przyjazne planecie](/public/artykuly-sponsorowane/910/5744/910_5744_21185_136x94.jpg)
Guylian - czekoladki przyjazne planecie 0
Znany producent czekolady stawia na sprawiedliwą produkcję i handel oraz zrównoważony rozwój. Stworzył już nową strategię rebrandingu, zmienił opakowania, teraz wprowadza zmiany w recepturach.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Znany producent czekolady stawia na sprawiedliwą produkcję i handel oraz zrównoważony rozwój. Stworzył już nową strategię rebrandingu, zmienił opakowania, teraz wprowadza zmiany w recepturach.
więcejOdwiedź największe targi branżowe w Polsce! Wystawcy, konkursy, pokazy mistrzów i przede wszystkim integracja środowiska piekarskiego, cukierniczego i lodziarskiego. To wszystko już 27 lutego-2 marca w Warszawie. Zapraszamy!
więcejJak odżywiają się fleksitarianie? Co znaczy "comfort food" w branży lodziarskiej? Czy prowadzenie piekarni w dobie kryzysu cenowego ma sens? A na naszej okładce mama, żona i businesswoman - Ewa Wajs z odpowiedzią na pytanie - jak z sukcesem prowadzić pracownię cukierniczą, nie rezygnując z życia rodzinnego i spełniania marzeń.
więcejPszenne ciasto w kształcie koła, które wyrasta na drożdżach lub zakwasie. Na nim przede wszystkim ser, czasem też szynka, zioła, pomidory i tradycyjnie polewane oliwą. Słynny fast food dziś znany jest na całym świecie i jest jednym z najpopularniejszych dań w historii gastronomii.
więcejBrytyjski rząd ogłosił, że zwykła mąka będzie wzbogacana w kwas foliowy. Departament ds. Środowiska, Żywności i Spraw Wiejskich (Defra) we współpracy z innymi instytucjami, m.in. z Departamentem Zdrowia i Opieki Społecznej przeprowadza obecnie przegląd przepisów dotyczących chleba i mąki.
więcejMagdalenka, która stała się symbolem cukierni Le Comptoir prowadzonej przez Perreta w paryskim Ritzu, na Wielkanoc pojawi się w kilku nowych odsłonach. Już teraz, z okazji zbliżających się Walentynek, cukiernik stworzył je w romantycznej wersji - Amour de Madeleines.
więcejCzy wino i deser to dobra para? Przy odpowiednim połączeniu – doskonała! O tym, jakie pomysły mają na to profesjonaliści, będzie szansa przekonać się podczas Mistrzostw Wine + Dessert.
więcej