...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Wgryzając się w bajgla

    Wgryzając się w bajgla 0

    Choć jest wypiekany w Polsce już od XVII wieku, a za oceanem od dekady stanowi śniadaniowy hit, bajgiel dopiero zyskuje na popularności wśród współczesnych konsumentów. Co stanowi jego sekret?

    więcej
  • Fit Cake wprowadza nowy system franczyzowy – Flex

    Fit Cake wprowadza nowy system franczyzowy – Flex 0

    Sieć kawiarni oferujących zdrowe desery Fit Cake przedefiniowała swój system franczyzowy. Jest on teraz bardziej elastyczny i daje większy wybór franczyzobiorcy np., w kwestii kosztów inwestycji czy menu. Nazywa się Fit Cake Flex.

    więcej
  • Wystrzałowe torty!

    Wystrzałowe torty! 0

    Tort dla Adama Małysza, Dawida Kwiatkowskiego i z okazji jubileuszu kabaretowego - zobacz jak wyglądały słodkie dzieła stworzone przez zaprzyjaźnionych z naszą redakcją cukierników.

    więcej
  • Zainwestuj w siebie ze styczniowym Mistrzem Branży

    Zainwestuj w siebie ze styczniowym Mistrzem Branży 0

    Jak buduje się smak kompletny? Dlaczego pracę zespołu warto zaczynać od wspólnej kawy? Czy pączki wegańskie mogą smakować tak samo dobrze jak te tradycyjne? I jak oraz gdzie warto się szkolić w Polsce? U progu nowego roku zmotywuj się do działania i zainwestuj w najważniejszą osobę w firmie - w siebie!

    więcej
  • “Rozmowne” batoniki w walce o etyczną czekoladę

    “Rozmowne” batoniki w walce o etyczną czekoladę 0

    Tony’s Colonely, holenderski etyczny producent czekolady wraz z nowym rokiem rozpoczyna dyskusję o zrównoważonej produkcji. Trzy nowe batoniki tej marki poprzez hasła na opakowaniach mają prowokować do zastanowienia się, co w dzisiejszym świecie oznaczają słowa równość, człowiek, sprawiedliwość.

    więcej
  • Slodkie ćwierćwiecze w branży słodyczy reklamowych

    Slodkie ćwierćwiecze w branży słodyczy reklamowych 0

    W 2022 roku mija 25 lat od powstania marki Slodkie. Firma, będąca jednym z europejskich liderów w branży słodyczy reklamowych, będzie świętować jubileusz przez cały rok. Poza uroczystymi obchodami, planuje zrealizować 25 akcji o charakterze CSR-owym, , a także wspierając potrzebujących i środowisko.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe