...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Ciastka dopieszczone pasją i miłością

    Ciastka dopieszczone pasją i miłością 0

    Otwierając butikową cukiernię w Mikołowie jako zupełna amatorka, skoczyła na głęboka wodę, więc długo czekała na uznanie branży. W końcu odpuściła i zrozumiała, że najważniejsi są jej goście. I wtedy zaczęła dziać się magia!

    więcej
  • Browar Zaczyn - piwo z czerstwego chleba

    Browar Zaczyn - piwo z czerstwego chleba 0

    O tym, ile pieczywa wyrzuca się w Polsce w skali rocznej, nie trzeba przypominać. Z pewnością po świętach również sporo się go zmarnuje. Dobrze wiedzieć, że jest kolejna na polskim rynku firma, która będzie walczyć z jego marnotrawieniem - rzemieślniczy Browar Zaczyn z Krakowa.

    więcej
  • Mistrzowskie oblicze panettone

    Mistrzowskie oblicze panettone 0

    Słodka bohaterka świątecznego sezonu - babka panettone, nie tylko zagości na prawie każdym włoskim stole świątecznym, ale też zwiększa swój udział w światowym rynku. Poznajcie pomysły na panettone prosto z pracowni największych mistrzów włoskiego fachu.

    więcej
  • Techniki zdobienia chleba

    Techniki zdobienia chleba 0

    Bochenek może być nie tylko smaczny, ale też wyjątkowo piękny. Zobacz, jak zdobi go mistrzyni dekorowania chleba Katarzyna Marciniak.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe