![Nowy kurs na platformie ulastepniak.pl! Figurkowe LOVE Angeliki Chwyć](/public/artykuly-sponsorowane/36/5143/36_5143_18883_136x94.jpg)
Nowy kurs na platformie ulastepniak.pl! Figurkowe LOVE Angeliki Chwyć 0
10 czerwca ruszyła przedsprzedaż kursów cenionej dekoratorki Angeliki Chwyć na znanej branżowej platformie dla dekoratorów cukierniczych – ulastepniak.pl
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
10 czerwca ruszyła przedsprzedaż kursów cenionej dekoratorki Angeliki Chwyć na znanej branżowej platformie dla dekoratorów cukierniczych – ulastepniak.pl
więcejWydarzenia ostatnich miesięcy mocno uwypukliły problem, tzw. "szarej strefy", która być może nie jest zagrożeniem dla wielkich firm, ale z pewnością już dla niewielkich manufaktur, dla których liczy się każde zlecenie. Ewa Wajs i Justyna Kowal postanowiły zadbać o branżę, tworząc Stowarzyszenie Manufaktur Cukierniczych.
więcejW trosce o zdrowie i bezpieczeństwo gości oraz wystawców targów, organizatorzy WorldFood Poland podjęli decyzję o odwołaniu tegorocznej edycji wydarzenia oraz zorganizowaniu jej tradycyjnie na wiosnę 2021 r.
więcejO sytuacji rzemieślniczych piekarni rozmawiamy z dr. inż. Henrykiem Piesiewiczem, autorem artykułów do „Mistrza Branży?, wieloletnim doradcą i konsultantem w branży piekarskiej, byłym wykładowcą akademickim w kraju i za granicą.
więcejNowy rekord Polski pobity! W ramach corocznego konkursu w Jaśle powstał ponad 100 kilogramowy lizak!
więcejGreen Caffè Nero podjął nowe wyzwanie w nowej rzeczywistości. Od teraz niesprzedane w danym dniu świeże produkty będzie można znaleźć w aplikacji Too Good To Go, w formie pysznych paczek – niespodzianek. Bagietki, kanapki, ciasta i ciasteczka, a także quiche i sałatki trafią do Pogromców Marnowania Jedzenia.
więcejOd dnia 3 czerwca 2020 roku dla wszystkich członów Izby Rzemieślniczej oraz zrzeszonych firm uruchamiamy bezpłatne porady z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy. Porad udziela Pan Jarosław Dejneka, ekspert certyfikowany przez Centralny Instytut Ochrony Pracy.
więcej