...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Papier opłatkowy w roli głównej - nowe szkolenie Karoliny Ciesielskiej

    Papier opłatkowy w roli głównej - nowe szkolenie Karoliny Ciesielskiej 0

    Barokowa dama musi mieć na sobie piękną suknię. Jak ją wyczarować? Prócz znanych dekoratorskich technik, warto sięgnąć po nowe lub mało używane surowce, takie jak papier opłatkowy. Wielbicielka i mistrzyni pracy z nim zdradzi wszystkie jego tajniki podczas styczniowego szkolenia w Warszawie. Zapisy już trwają!

    więcej
  • Kiedy zamawiamy skrzynki?

    Kiedy zamawiamy skrzynki? 0

    To oczywiste, wtedy gdy ich potrzebujemy. Pomimo tego że niektóre nasze produkty cechuje sezonowość (np. skrzynki warzywno-owocowe), są takie momenty w roku, kiedy dochodzi do spiętrzenia zamówień. Niewątpliwie jest to okres przedświąteczny, wówczas nasi klienci dynamicznie reagują na zwiększony popyt swoich towarów.

    więcej
  • Zaproszenie na SIGEP 2017

    Zaproszenie na SIGEP 2017 0

    Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska na jednych z największych i najważniejszych targów na świecie SIGEP we włoskim Rimini.

    więcej
  • Limity tolerancji wartości odżywczej produktów spożywczych

    Limity tolerancji wartości odżywczej produktów spożywczych 0

    Limity tolerancji dotyczące wartości odżywczej produktów spożywczych są bardzo istotne dla celów etykietowania. Wynika to z faktu, iż wyroby spożywcze mogą nie zawsze zawierać dokładnie taki sam poziom składników odżywczych jaki został obliczony w celu podania na etykiecie. Za różnice może być odpowiedzialnych wiele czynników.

    więcej
  • Różne oblicza bagietek

    Różne oblicza bagietek 0

    Francuzi traktują bagietkę jak skarb narodowy. Trudno się temu dziwić, wszak to symbol kulinarny tego kraju. Kiedy pod koniec lat 80. XX w. rynek zalały wyroby z ciasta mrożonego i we Francji pojawiły się twory „bagietkopodobne”, rząd postanowił z tym walczyć.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe