...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Bożonarodzeniowa szopka pachnąca cynamonem

    Bożonarodzeniowa szopka pachnąca cynamonem 0

    Od kilku lat w wigilię Bożego Narodzenia w kościele pw. Świętego Krzyża w Rzeszowie pojawia się szopka bożonarodzeniowa. Szopka inna niż wszystkie, bo wykonana z prawdziwego piernika i marcepana, pachnąca cynamonem i goździkami! Takie cuda powstają w Cukierni Julian Orłowski & Kazimierz Rak – relacjonuje Małgorzata Słowińska.

    więcej
  • Lody prawdziwe podbijają Trójmiasto

    Lody prawdziwe podbijają Trójmiasto 0

    Mimo zbliżającej się wielkimi krokami zimy, trójmiejska Wytwórnia Lodów Prawdziwych „u Lodziarzy” stawia na rozwój. Po sukcesie stacjonarnej lodziarni w Gdyni i pojawiającej się w lokalnych parkach, na skwerach czy plaży rikszy, w ubiegłym miesiącu otwarty został kolejny punkt sprzedaży – tym razem w galerii handlowej w Gdańsku.

    więcej
  • Rozgryźć Tyrol

    Rozgryźć Tyrol 0

    Południowy Tyrol – przez wielu kojarzony z zimowymi wypadami na narty i wakacyjnymi górskimi wędrówkami, dla nas to także – a raczej przede wszystkim – region słynący z wypieku chleba i oczywiście strudli z jabłkami.

    więcej
  • Naturalność żywności w cenie

    Naturalność żywności w cenie 0

    Jasny komunikat z przodu opakowania może zwiększyć zainteresowanie marką i wskazać jej wartość dodaną. Badania GNT przeprowadzone na skalę globalną pokazują, jak konsumenci postrzegają substancje stosowane do barwienia żywności i ich oznakowanie na etykiecie.

    więcej
  • Najstarsza metoda odroczonego wypieku pieczywa

    Najstarsza metoda odroczonego wypieku pieczywa 0

    Jedną z najstarszych metod odroczonego wypieku jest wstępne podpiekanie i dopiekanie bochenków. Mimo że za jej autora uważa się amerykańskiego piekarza Józefa Gregora, w Europie znano ją dużo wcześniej, bo już w latach 30. XX w.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe