25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
W świątecznym wydaniu MB: Młodość i talent, pasja i upór – czyli o młodych kobietach w cukiernictwie i dekoratorstwie. O domowym wypieku chleba jako stylu życia dalekim od konsumpcjonizmu. O kompleksowym sposobie promocji pieczywa rzemieślniczego. A na dodatek: receptury na dobrze wypieczone święta Bożego Narodzenia!
W Fabryce Czekolady E.Wedel dokonano niesamowitego odkrycia. Po wielu latach odnaleziono przesłanie Jana Wedla – twórcy potęgi marki. Radosne odkrycie nastąpi w dniach 3-4 grudnia podczas Czekoladowego Weekendu.
13 stycznia 2017 r. w Wielkopolskiej Izbie Rzemieślniczej w Poznaniu odbędzie się nowa edycja kursu pedagogicznego dla instruktorów praktycznej nauki zawodu.
Jak ma wyglądać współczesny wigilijny stół? Nadal nie może na nim zabraknąć 12 tradycyjnych specjałów. Dzięki nowemu szkoleniu w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci dowiecie się, jak urozmaicić nieco i unowocześnić wigilijny zestaw.
26 receptur Mistrzów, 24 receptury Uczniów i jeden temat – święta Bożego Narodzenia. Pomysłowe, kreatywne, tradycyjne lub nowoczesne, ale wszystkie receptury bez wyjątku bożonarodzeniowe. Od 25 listopada Czytelnicy wybierają swoich faworytów i głosują. Głosowanie potrwa do 20 grudnia br.
Jak co roku Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego zaprasza uczniów w zawodzie cukiernik i piekarz do wspólnego pierniczenia. Dla młodych Czytelników Mistrza Branży mamy 3 dwuosobowe wejściówki na warsztaty organizowane 12 grudnia w Gliwicach. Zadzwoń jeszcze dziś!
Możesz podarować 50 zł, kilka bochenków chleba albo przyjść i rozdawać makowiec - każda pomoc się przyda. W końcu to Wigilia! Włącz się w jej organizację, by ci, o których najczęściej zapominamy, mieli Święta z prawdziwego zdarzenia.