![KAISER Patisserie - drugi lokal w Gdańsku](/public/artykuly-sponsorowane/910/6230/910_6230_22862_136x94.jpg)
KAISER Patisserie - drugi lokal w Gdańsku 0
W sobotę 20. maja otworzył się drugi lokal KAISER Patisserie w Gdańsku. Cukiernia będzie zlokalizowana w Garnizonie w dzielnicy Gdańsk Wrzeszcz.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W sobotę 20. maja otworzył się drugi lokal KAISER Patisserie w Gdańsku. Cukiernia będzie zlokalizowana w Garnizonie w dzielnicy Gdańsk Wrzeszcz.
więcejDoda lekkości nawet trzypiętrowemu kolosowi. Doskonale odda eteryczność tiulu i delikatność płatków kwiatów. Dekoracje z papieru waflowego to hit sezonu. Poznajmy tajniki pracy z tym produktem.
więcejPiec to serce każdej piekarni i cukierni. Jak właściwie powstają te nowoczesne urządzenia dla gastronomii? Czym różnią się poszczególne modele? Jak szybko można upiec w nich ćwiartkę kurczaka albo chleb? Nasza redakcja poleciała do fabryki pieców marki Unox, by znaleźć odpowiedzi na te pytania.
więcejNiebawem kolejna, trzecia edycja Festiwalu Miast Partnerskich „Łączy nas chleb". Tym razem motywami przewodnimi, oprócz chleba, będą sól i zioła.
więcejNajmłodsze pokolenie amatorów lodów to zdecydowanie też najistotniejsza grupa docelowa lodziarni. Często to właśnie dzieci pod pretekstem spaceru lub jazdy na rowerze, a nawet w czasie wyjazdu na zakupy namawiają rodziców do kupna mrożonego przysmaku.
więcejWarsaw Sweet Tech to unikatowe na skalę krajową wydarzenie, integrujące branżę cukierniczą, lodziarską, kawiarnianą i piekarniczą. To innowacyjne targi, w których łączy się biznes polski z międzynarodowym. Odbędą się one w dniach 19-21 września 2023 roku w Ptak Warsaw Expo.
więcejSpożycie miodu wśród konsumentów stale rośnie! Jak wykorzystać go w słodkościach? Z okazji Międzynarodowego Dnia Pszczoły zapytaliśmy o to Annę Garmadę.
więcej