Lubię wzbudzać emocje poprzez smaki! Wywiad z Leonardo Ceschinim 0
W lodziarstwie można wyróżnić kilka stopni wtajemniczenia...
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W lodziarstwie można wyróżnić kilka stopni wtajemniczenia...
więcejPiekarnia-Cukiernia ADJANO i Wino-Kawiarnia ADJANO poszukuje ekspedientki, kelnerki i pomocy kuchennej.
więcejJak w cukiernictwie dotrzymać kroku zmieniającym się trendom w florystyce? W tajniki tworzenia modnych kwiatów z masy cukrowej wprowadzi nas dekoratorka Iga Sarzyńska podczas szkoleń organizowanych w całej Polsce. Ambasadorka firmy Modecor ma również w planach 2 szkolenia z dekorowania tortu świątecznego.
więcejTo już 4. edycja Pucharu Louis Lesaffre – cyklu konkursów, których nadrzędnym celem jest wyłonienie ścisłej czołówki w Pucharze Świata w Piekarstwie w 2016 r., a także w Mistrzostwach Piekarniczych w 2018 r. Jakie zasady niezmiennie rządzą jednym z najważniejszych konkursów piekarskich na świecie?
więcej13 września 2015 r. na terenie Muzeum Wsi Lubelskiej odbędzie się XVII Lubelskie Święto Chleba, impreza promująca tradycyjne i lokalne wyrobu piekarnicze i cukiernicze.
więcej3 kategorie, 3 drużyny na podium, a na nim 3 kolory – biały, czerwony, niebieski. Za nami półfinały najważniejszego konkursu branży piekarskiej na świecie.
więcejSzczegółowa analiza konkretnej kampanii reklamowej umożliwia podpatrzenie metod działania oraz zastosowanie ich we własnym biznesie. Poniżej prezentujemy charakterystykę kampanii reklamowej I Międzynarodowego Festiwalu Czekolady i Słodyczy w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie, która zgromadziła 30 000 fanów słodyczy.
więcej