...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Smaki letnich drinków

    Smaki letnich drinków 0

    „Pozdrowienia z wakacji” to propozycja ciast w smakach letnich drinków przygotowana przez firmę Grados.

    więcej
  • Żywe muzeum piekarstwa   w Zagrodzie Piekarza

    Żywe muzeum piekarstwa w Zagrodzie Piekarza 0

    Po Muzeum Chleba w śląskim Radzionkowie i Warszawskim Muzeum Chleba przyszła pora na Zagrodę Piekarza na Lubelszczyźnie. Skansen tradycyjnego piekarstwa powstał z inicjatywy Barbary i Jana Krzyszczaków, właścicieli Piekarni POLA w Stasinie. Obiekt działa od 18 czerwca br.

    więcej
  • Syropy ciastkarsko-cukiernicze cz. I. Nie taki prosty syrop cukrowy.

    Syropy ciastkarsko-cukiernicze cz. I. Nie taki prosty syrop cukrowy. 0

    Syropy ciastkarsko-cukiernicze – to po cukrach – kolejna podstawowa grupa surowców, bez których cukiernicy i piekarze by nie funkcjono­wali. Podobnie jak w przypadku cukrów suchych, również i w tym zakresie rynek oferuje gotowe syropy, jak syrop glukozowy czy inwer­towany. Sztuką jest jednak samodzielne przygo­towanie syropu.

    więcej
  • Metody produkcji tabliczek czekolady – cz. III

    Metody produkcji tabliczek czekolady – cz. III 0

    Czekolada niejedno ma imię – w tym materiale po raz kolejny przekonamy się, jak różnorodny potrafi być świat czekoladowych słodkości. Tym razem zapoznamy się z technolo­gią produkcji tabliczek nadziewanych, które można uznać za jedne z trudniejszych do wykonania produktów tabliczkowanych.

    więcej
  • Beacony w służbie handlu, również tego mniejszego

    Beacony w służbie handlu, również tego mniejszego 0

    Każdego dnia spotykamy na swojej drodze szereg różnych inteligentnych rozwiązań z obszaru IT, których zadaniem jest budowanie pozytywnych relacji z odbiorcą. Jednym z nich jest technologia beacon, której zastosowanie w handlu może przynieść efekty, o których przedsiębiorcy nawet nie marzyli.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe