25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Dziś mamy okazję porozmawiać z włoską dekoratorką Eleonorą „Molly” Coppini o tortach artystycznych, sztuce tworzenia i dzielenia się wiedzą, o zachodzących zmianach w stylu angielskim, a także o tym, co zaprezentuje podczas wrześniowego, pierwszego szkolenia w Polsce.
Dziewiąta edycja jednej największych imprez kulinarnych w Polsce rusza w czwartek 13 sierpnia i potrwa do niedzieli. Głównym miejscem wydarzeń jest jak co roku poznański Stary Rynek.
XV Podlaskie Święto Chleba odbędzie się 16 sierpnia br. (niedziela) w Muzeum Rolnictwa w Ciechanowcu. To jedna z największych imprez organizowana w ciechanowieckim Muzeum. Przyciąga co roku ponad dwadzieścia tysięcy turystów.
Świeże, pachnące i chrupie pieczywo w dowolnym momencie dnia. To coś o czym marzy każdy konsument. Większość supermarketów wprowadziła już do swojej oferty pieczywo wypiekane na miejscu, aby zaspokoić to pragnienie. Ale co z jakością? O to właśnie chce zadbać Tesco.
Czym jest GMO? Jakie leki GMO obecne są w Polsce? GMO a żywność "bio", te i wiele innych tematów zostanie poruszonych podczas IV Konferencji Naukowej z cyklu "Mity i Rzeczywistość XXI wieku - Żywność Genetycznie Modyfikowana GMO", która rozpocznie się 24 września w Warszawie i potrwa 2 dni.
Od czerwca br. do 19 lutego 2016 r. trwa konkurs dla firm sektora MŚP z 6 różnych branż, które wdrożyły lub zamierzają wdrożyć rozwiązania proekologiczne w produkcji i usługach. Konkurs jest adresowany również dla mikro, małych i średnich piekarni, cukierni czy lodziarni. Jakie są warunki uczestnictwa i co jest wygraną?
Lody smażone, w kształcie kwiatów, formie sandwichów, o smaku tzatziki... Czy można jeszcze czymś zaskoczyć amatorów mroźnego przysmaku? Okazuje się, że tak! W Rzeszowie właśnie powstała firma, która produkuje najświeższe lody w Polsce i to na oczach klientów!