Le Cordon Bleu w Polsce 0
Brak czasu lub funduszy na prestiżowy kurs w Le cordon Bleu? Teraz słynna szkoła przyjedzie do ciebie! Cykl eventów rusza już w lipcu w Polsce.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Brak czasu lub funduszy na prestiżowy kurs w Le cordon Bleu? Teraz słynna szkoła przyjedzie do ciebie! Cykl eventów rusza już w lipcu w Polsce.
więcejMasz innowację dla branży piekarskiej lub cukierniczej? Zgłoś się do konkursu südback Trend Award! Tylko do 15 czerwca br. są przyjmowane zgłoszenia producentów, którzy mają pionierskie produkty i usługi dla naszej branży.
więcejWażył 89 kg (nie licząc ozdabiających go truskawek), miał prawie 2 metry wysokości i kilka pięter. Tomasz Deker przygotował niezwykły tort na obchodzone w Gdańsku 4 czerwca Święto Wolności i Solidarności.
więcejDariusz Rajewski, Konrad Tota i Michał A. Molenda – 3 różne perspektywy i patenty na rozwój rzemieślniczych firm. Gadżety rzemieślnika – sprawdź, w jakie urządzenia i akcesoria zbroją się współcześni cukiernicy, piekarze i czekoladziarze w Polsce. Zobacz sklep firmowy dopasowany do rzeczywistości!
więcejCzekoladki, które poprawiają florę bakteryjną jelit? Muffinki, które wspierają system immunologiczny? To możliwe. Dzięki nowym probiotykom firmy Triphase , które podbijają amerykański rynek.
więcejWychodząc naprzeciw sugestiom naszych Klientów, firma Ai Solution uruchomiła nowy produkt pod nazwą „Solution as a Service”, czyli pakiet sprzętu wraz z systemem dostarczone jako usługa. Oznacza to, że teraz Klienci nie muszą kupować systemu RECEPTOR 2.0 (za kilkadziesiąt tysięcy złotych), aby móc z niego korzystać.
więcejCzekolada bean-to-bar w Polsce to nadal temat mocno zmarginalizowany. To może się wkrótce zmienić. Nie tylko za sprawą przybywających producentów kraftowej czekolady, ale też czekoladowych spotkań organizowanych w Łodzi przez eksperta branży - Piotra Krzciuka.
więcej