25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Choć na pierwszym miejscu w nazwie jest czekolada, to torty dekorowane w masie cukrowej stały się największą atrakcją tegorocznej edycji bielskiego Festiwalu Czekolady i Słodyczy.
BIOEXPO Warsaw – Międzynarodowe Targi Żywności i Produktów Ekologicznych, które odbędą się w terminie 11-13.10.2019 w Ptak Warsaw Expo, to nowe wydarzenie w Polsce dedykowane branży żywności i produktów ekologicznych.
Zaczęło się od prostych wzorków do domowych wypieków: literek, listków i serduszek. Dziś rysem charakterystycznym dekoracji produkowanych przez firmę Barbara Luijckx jest ultranowoczesny i elegancki design rodem z pracowni artysty. A nade wszystko ich wyjątkowy smak. Smak prawdziwej czekolady.
Książki, prenumerata, szkolenia– dziś wiedzę można kupić szybko i bezproblemowo przez Internet. Również w naszym sklepie online. Sprawdź już teraz i rozwijaj w sobie Mistrza z nami!
Jedyny cukiernik w Polsce, który ma badania wysokościowe. Zanim wzbił się na wyżyny kariery, by zostać pierwszym szefem polskiej Akademii Czekolady, był m.in.dekarzem i barmanem, a także serwował deser z mrówkami. Jego historia jest barwna jak jego tatuaże. Poznajcie chocolate chefa - Macieja Majzona-Wójtowicza.
Po raz pierwszy Polska usłyszała o systemie RECEPTOR 1.0, raciborskiej firmy Ai Solution, w 2012 r. Od tamtego czasu ten inteligentny, komputerowy system zarządzania procesem produkcyjnym i recepturami zrewolucjonizował działanie niejednej polskiej piekarni i cukierni. Po 7 latach pojawił się jego następca – RECEPTOR 2.0.
Od ponad 20 lat targi EuroGastro są jedną z wiodących imprez na rynku HoReCa w Polsce. Ta wystawa o międzynarodowym charakterze gromadzi setki wystawców i tysiące odwiedzających, ekspertów z branży.