...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Co zaprezentowali Polacy w Coupe du Monde de la Pâtisserie 2019?

    Co zaprezentowali Polacy w Coupe du Monde de la Pâtisserie 2019? 0

    Team polskich cukierników: Michał Doroszkiewicz, Marek Moskwa oraz Damian Wiśniewski, pod przywództwem Jarka Nowakowskiego, zdobył 14. miejsce w Lyonie podczas Coupe du Monde de la Pâtisserie 2019. Polakom przyszło rywalizować z 20 zespołami z całego świata. Zobaczcie, jakie cuda przygotowali.

    więcej
  • Odbierz wejściówkę na Expo Sweet

    Odbierz wejściówkę na Expo Sweet 0

    Targi Expo Sweet zbliżają się z zawrotną prędkością! 17-20 lutego br. hala targowa przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie zatętni premierami branżowymi oraz mistrzostwami dla cukierników, dekoratorów i lodziarzy. Zgłoś się do nas po bezpłatną wejściówkę i dołącz do największej imprezy branżowej w Polsce.

    więcej
  • Sławomir Korczak i pieczywo wiedeńskie - szkolenie

    Sławomir Korczak i pieczywo wiedeńskie - szkolenie 0

    Croissant, brioche, babka i panettone oraz o wiele więcej - oto szkolenie, które znacząco wpłynie na rozwój asortymentu Twojej piekarni i cukierni. Pieczywo wiedeńskie według Sławomira Korczaka w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci.

    więcej
  • Nutraceutyki – moda czy potrzeba

    Nutraceutyki – moda czy potrzeba 0

    Rynek nutraceutyków rozwija się bardzo dynamicznie. Obecnie segment żywności funkcjonalnej i nutraceutyków należy do najdynamiczniej rozwijających się działów przemysłu spożywczego. Roczną wielkość sprzedaży liczy się już nie w milionach, lecz w miliardach dolarów.

    więcej
  • 10. Sweettargi – jubileuszowe atrakcje

    10. Sweettargi – jubileuszowe atrakcje 0

    Od 23 do 25 marca w Katowicach odbędą się 10. jubileuszowe Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie, które zaprezentują najnowsze światowe trendy i nowinki z branży! Dziesiąta edycja Sweettargów będzie pełna konkursów, pokazów i atrakcji. Co przygotowaliśmy dla Was w tym roku?

    więcej
  • Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”

    Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” 0

    Dokładnie 30 stycznia odbędzie się pierwsza w tym roku atestacja żywności. W trakcie zbliżającego się audytu rodzimi producenci ubiegać będą się o certyfikaty jakości produktu „Doceń polskie”. Loża Ekspertów pod przewodnictwem mistrza kuchni Mirka Drewniaka obradować będzie już po raz XXXI!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe