![Świąteczna szarlotka czekoladowa](/public/artykuly-sponsorowane/32/4662/32_4662_16692_136x94.jpg)
Świąteczna szarlotka czekoladowa 0
autor: Florent Cheveau – 36-letni pastry chef w MGM Grand Hotel & Casino w Las Vegas (USA), laureat World Chocolate Masters 2018
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Florent Cheveau – 36-letni pastry chef w MGM Grand Hotel & Casino w Las Vegas (USA), laureat World Chocolate Masters 2018
więcejautor: Leonardo di Carlo – włoski mistrz cukiernictwa z prawie 30-letnim doświadczeniem zawodowym.
więcejCoroczna wystawa piernikowego miasta zagościła już po raz trzeci w Victoria&Albert Museum w Londynie. Od 8 grudnia odwiedzający mogą zobaczyć ponad 60 jadalnych budowli.
więcejPoznaj sekrety sukcesu mistrza czekolady Michała Iwaniuka. Sprawdź receptury mistrzów z całego świata na świąteczne wypieki i desery z czekoladą. Stwórz własną tabliczkę "bean to bar", spróbuj trufli z kiszoną dynią, upiecz chleb korzenny i skosztuj fińskiego chleba... razem z grudniowym Mistrzem Branży!
więcejKiedy Magdalena Tomaszewska-Bolałek – orientalistka, dziennikarka, badaczka kultury kulinarnej – wydaje kolejną książkę, to znak, że świat szykuje się do następnej żywieniowej zmiany. Niedawno właśnie wyszła jej najnowsza publikacja „Tradycje kulinarne Finlandii”.
więcejTargi APC Kuma Bydgoszcz odbyły się 20 listopada 2018 r. i spotkały się z ogromnym zainteresowaniem, o czym świadczy liczba odwiedzających – około 320 osób. Ten sukces nie byłby możliwy, gdyby nie zaangażowanie pracowników współpracujących firm, którzy przygotowali atrakcyjną i różnorodną ofertę wystawienniczą.
więcej