...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Jedyne takie pączki w Warszawie

    Jedyne takie pączki w Warszawie 0

    Ta pracownia to fenomen. Nie znajdziemy tu modnych kolorowych posypek ani rozmaitych nadzień. Tutaj nikt nie myśli o tym, by tradycyjny pączek z marmoladą (smażony na smalcu!) zmienił się nie do poznania. Ba! By cokolwiek się zmieniło w samej recepturze. A mimo to kolejki po pączki z Górczewskiej nie mają końca.

    więcej
  • Siła dobrej diety

    Siła dobrej diety 0

    Moja rozmówczyni udowadnia, że weganizm to nie tylko moda. Poza świetnymi wynikami w sporcie ma wygląd wybiegowej modelki – jest szczupła, wysoka, ma promienną cerę, włosy zachwycają długością i blaskiem. Uśmiech nie schodzi jej z twarzy. Wszystko to za sprawą dobrej diety.

    więcej
  • Nowa odsłona Targów Branżowych BMS-G

    Nowa odsłona Targów Branżowych BMS-G 0

    14 listopada br. odbyła się kolejna edycja Targów Branżowych BMS-G Centrum Zaopatrzenia Piekarni i Cukierni. Po raz pierwszy w nowym miejscu – w Centrum Sportowo-Edukacyjnym Solne Miasto w Wieliczce – i w nowej odsłonie.

    więcej
  • Receptury na Boże Narodzenie

    Receptury na Boże Narodzenie 0

    Swoimi recepturami częstują najwięksi mistrzowie z Polski i zagranicy oraz finaliści World Chocolate Masters z Michałem Iwaniukiem na czele.Zapraszamy do lektury.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe