25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
10 najlepszych zespołów uczniów z całej Polski, 10 deserów ocenianych wg 10 kryteriów - 25 marca br. w Katowicach mogliśmy podziwiać zmagania młodych cukierników w konkursie Deser na dychę! Kto zdobył najwyższe noty jurorów?
W szybko zmieniającej się rzeczywistości kreatywność w biznesie i szukaniu klientów to podstawa. Zaskocz siebie i nas nieszablonowymi pomysłami! Oczywiście nic za darmo. Dla autorów najciekawszych pomysłów czeka nagroda na wagę złota. Sprawdź, co trzeba zrobić i co można zyskać.
Na mapie Polski pojawia się coraz więcej słodkich eventów, również w wersji lokalnej. Cukiernicy i dekoratorzy mają szansę pokazać swój talent już za tydzień podczas I Festiwalu Tortów, Ciast i Ciasteczek Powiatu Gliwickiego.
Już w listopadzie ukaże się publikacja jakiej dotąd w branży nie było! Za stworzeniem brakującego elementu, czyli podręcznika z najważniejszymi recepturami dla słodkiej i wytrawnej branży stoi mistrz Maciej Rosiński.
15 marca moglibyśmy obchodzić codziennie, bo każdego dnia Piekarze i Cukiernicy, w pocie czoła, dbają o jakość chleba, który żywi, oraz słodkości, które smakiem i wyglądem podnoszą poziom endorfin. Dla wszystkich Piekarzy i Cukierników świata redakcja „Mistrza Branży” przesyła najlepsze życzenia oraz… zaproszenie!
Gotowi na Sweettargi w Katowicach? Gotowi na kolejne spotkanie z Mistrzem Branży? My już przygotowani, żeby pozytywnie zaskoczyć zwiedzających! Będziemy na Was czekać 23-25 marca z nowym wydaniem i pulą dobrze dobranych niespodzianek. Szykujcie się na spotkanie z Mistrzem Branży, szykujcie się na dobrze spędzony czas!
Kolejna edycja Expo Sweet potwierdziła, że w najbliższym czasie konsumenci będą szukać słodkości naturalnych, w tym wegańskich i ekologicznych. Szyku w witrynach będą zadawać monoporcje, ale też słodkości z ciasta parzonego i czekolada z najwyższej półki. Sprawdźcie, czym żyły targi i co skupiło uwagę naszej redakcji.