25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Procesy biznesowe realizowane „w chmurze” cieszą się dużym zainteresowaniem przedsiębiorców. Użytkownicy aplikacji informatycznych w zakładach o różnym potencjale sięgają po szansę, jaka wiąże się z obsługą informatyczną procesów realizowaną „w chmurze” – Cloud-Computing.
Trudno powstrzymać się od jedzenia, widząc czekoladowe ciastko z kremem. Na szczęście teraz można tej pokusie ulec bezkarnie, jeśli wybierzemy ciasto z niezwykłej cukierni, w której praktycznie nie używa się cukru. Ale tworzy się słodkości jak ze snu!
Na odbiór wrażeń sensorycznych wpływają nie tylko smak oraz tekstura, ale również barwa produktu. Świat bez kolorów byłby szary. To dzięki nim jesteśmy w stanie odróżnić m.in. smaki landrynek w jednym opakowaniu, możemy zachwycać się barwnymi dekoracjami na ciastach.
Gotowi do wiosennego maratonu? To będzie intensywny bieg na same wyżyny! Przez 4 dni i 8 godzin każdego dnia Justyna Majewska pokaże jak osiągnąć szczyt umiejętności dekoratorskich!