25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Chcesz nie tylko mieć gotowe receptury, ale od kuchni poznać tajniki wiedzy, którymi rządzi się sztuka kulinarna i cukiernicza? Wreszcie jest w Polsce miejsce, gdzie nie tylko kształci się fachowców, ale zaraża się fascynacją do zawodu. To szkoła dla przyszłych mistrzów branży!
Torty obrotowe, lody bezglutenowe i proteinowe, smakołyki orzechowe bez alergenów i zjawiskowe desery - oto powody, dla których warto odwiedzić Strefę Mistrza Branży podczas SweetTARGów 2017! Czekamy na Was już 25 marca!
Pamiętacie zdjęcie czekoladowego burgera z krajowych eliminacji do World Chocolate Masters? To genialne dzieło Marcina Surdyka, laureata II miejsca w konursie. Poznacie go bliżej!
SIRHA, 21-25 Stycznia 2017 R., Lion (Francja) | w Lionie na terenach Euroexport krzyżują się drogi profesjonalistów z całego świata działających w tzw. serwisie żywnościowym (Food Service). W tym roku wydarzenie to, funkcjonujące pod nazwą Salon Wystawienniczy SIRHA.
Ma być zdrowiej – takie przesłanie od kilku dobrych lat jest mocno eksponowane na wielu targach żywności, nie wyłączając ISM. Zdrowiej, czyli jak? Bez zbędnych dodatków do żywności lub substancji, które wywołują ich nietolerancję, jak laktoza czy gluten.
Jesteś cukiernikiem? Chocolatierem? Prowadzisz pracownię tortów artystycznych? Produkujesz słodycze i czekolady rzemieślniczo czy na większą skalę? Dystrybuujesz czy prowadzisz sklep z czekoladami świata lub wyszukanymi słodyczami? Sprawdź, czy wiosenny Festiwal Czekolady i Słodkości w Bielsku-Białej może być dla Ciebie.
Nowy projekt łączy nie tylko smaki, formy, ale też ludzi – mistrzów w swoim fachu, a przede wszystkim pasjonatów cukiernictwa, lodziarstwa i piekarstwa! Na oczach zwiedzających nasi goście będą łamać kanony, tworzyć nietypowe zestawienia smakowe czy hybrydowe formy. Będzie niecodziennie, innowacyjnie i smacznie!