...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Ciężki kawałek… tortu

    Ciężki kawałek… tortu 0

    Tęczowe kolory, cukrowe kwiaty, słodkie misie i wróżki. A gdyby tak zamienić je na coś poważniejszego? Czy jeśli dekoracja przestałaby być słodka, tort nadal pozostałby tortem? Czy w ogóle wypada traktować na poważnie materię tak lekką jak słodki wypiek? Czy w cukiernictwie jest miejsce na tematy tak ciężkie jak… wojna?

    więcej
  • Reklamacja - najlepszym prezentem od klienta

    Reklamacja - najlepszym prezentem od klienta 0

    To, w jaki sposób podchodzimy do reklamacji składanej przez klienta, decyduje, czy na niej stracimy, czy zarobimy, a także czy klient w przyszłości do nas wróci, dlatego reklamacja, to najlepszy prezent, jaki możemy od niego dostać.

    więcej
  • Ostatnie dni świątecznego Plebiscytu, ostatnia szansa na nagrody

    Ostatnie dni świątecznego Plebiscytu, ostatnia szansa na nagrody 0

    Tylko do 20 grudnia br. można głosować w internetowym plebiscycie „Receptury Świąteczne 2016”. O uznanie Czytelników walczy 50 autorskich receptur na ciasta, ciasteczka, a nawet lody, przygotowanych przez Mistrzów i Uczniów. Na autorów zwycięskich przepisów, jak i głosujących czekają atrakcyjne nagrody!

    więcej
  • Najlepszy prezent na Święta – najnowsze wydanie Mistrza Dekoracji!

    Najlepszy prezent na Święta – najnowsze wydanie Mistrza Dekoracji! 0

    Czy lukrowanie pierników na sprzedaż jest legalne w domowym zaciszu? Piszemy o dekorowaniu bez owijania w bawełnę. W ciepłe sploty owijamy za to ciasta. Z nami świąteczne dekoracje będą naprawdę magiczne! Podsumowujemy też najważniejsze imprezy branżowe roku - jest się czym chwalić! To był dobry rok dla polskiego sugarcraftingu.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe