...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • „Od kuchni” – dania i desery bez sekretów

    „Od kuchni” – dania i desery bez sekretów 0

    13 znakomitych kucharzy i cukierników, receptury na wykwintne dania i desery oraz kulisy pracy mistrzów uchwycone w tutorialach. Na rynku ukazała się najnowsza publikacja „Od kuchni”. Tego nie można przegapić!

    więcej
  • Czekoladowe igrzyska czas zacząć!

    Czekoladowe igrzyska czas zacząć! 0

    Jest ich 6 i każdy potrafi wyczarować prawdziwe cuda z czekolady! Poznajcie sylwetki kandydatów do tytułu mistrza czekolady, który będzie reprezentował Polskę na światowych finałach prestiżowego World Chocolate Masters w Paryżu.

    więcej
  • Cukrowe kwiaty z medalistką Moniką Kwaśniewską

    Cukrowe kwiaty z medalistką Moniką Kwaśniewską 0

    Róża, margerytka i storczyk - medalistka Cake International Birmingham pokaże jak krok po kroku tworzyć cukrowe kwiaty, które do złudzenia przypominają żywe rośliny! Jak osiągnąć taki efekt ? - zapisz się na styczniowe szkolenie już dziś!

    więcej
  • Sweet Home Silesia - nowoczesne desery w Katowicach

    Sweet Home Silesia - nowoczesne desery w Katowicach 0

    6 grudnia br., w same mikołajki, pojawiło się nowe miejsce na gastronomicznej (i cukierniczej) mapie Śląska. W Katowicach, przy ulicy Moniuszki, została otwarta kawiarnia Sweet Home Silesia. Jej hasłem przewodnim jest nowoczesne cukiernictwo.

    więcej
  • Ciasteczkowy zawrót głowy po raz 3!

    Ciasteczkowy zawrót głowy po raz 3! 0

    Na Śląsku Cieszyńskim wciąż żywa jest tradycja przygotowania drobnych ciasteczek sięgająca przełomu XVIII oraz XIX w. To tutaj na dwa tygodnie przed Bożym Narodzeniem trwa gorączka wypiekania niezliczonych słodkich drobiazgów. Jej przedsmak można było odczuć podczas uczniowskiego konkursu „Ciasteczkowy zawrót głowy” w Skoczowie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe