25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Sushiritto, ramenrrito, Irish nacho, cronut, słysząc lub czytając te nazwy, mamy wrażenie lekkiego déjà vu. Niby kojarzą się ze znanymi potrawami, ale jest w nich coś dziwnego, niepokojącego. Przekształcenie nazwy ma sugerować, że to zupełnie inny produkt. A jak jest naprawdę?
W dzisiejszych czasach piekarnie spotkać można niemal na każdym kroku. Ruchliwa ulica, okolice przystanku autobusowego czy osiedlowy pawilon, wszędzie tam roi się od lokali serwujących aromatyczne wypieki.
Choć receptura na piernik jest bardzo, bardzo wiekowa, to właśnie młodzi najchętniej zabierają się za jego pieczenie. I ozdabianie. A nawet budowę piernikowych domków! To jednak nie lada sztuka! Jak tego dokonać, uczniowie uczyli się podczas akcji Wielkie Pierniczenie w Akademii Szkolnictwa AS.
Barokowa dama musi mieć na sobie piękną suknię. Jak ją wyczarować? Prócz znanych dekoratorskich technik, warto sięgnąć po nowe lub mało używane surowce, takie jak papier opłatkowy. Wielbicielka i mistrzyni pracy z nim zdradzi wszystkie jego tajniki podczas styczniowego szkolenia w Warszawie. Zapisy już trwają!
Wszystkie produkty firmy Unifet® spełniają najwyższe standardy i normy opracowane dla producentów żywności. Potwierdzeniem tego jest uzyskanie w 2016r. certyfikatów.
Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO od pierwszej edycji kusiły możliwością poznania kuchni z najdalszych zakątków świata. Potrawy przygotowywane były m.in. przez kucharzy i cukierników z Armenii, Kanady, Turcji, czy Włoch.
To oczywiste, wtedy gdy ich potrzebujemy. Pomimo tego że niektóre nasze produkty cechuje sezonowość (np. skrzynki warzywno-owocowe), są takie momenty w roku, kiedy dochodzi do spiętrzenia zamówień. Niewątpliwie jest to okres przedświąteczny, wówczas nasi klienci dynamicznie reagują na zwiększony popyt swoich towarów.