...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Od kulinarnych koszmarków po wysublimowane smaki

    Od kulinarnych koszmarków po wysublimowane smaki 0

    Sushiritto, ramenrrito, Irish nacho, cronut, słysząc lub czytając te nazwy, mamy wrażenie lekkiego déjà vu. Niby kojarzą się ze znanymi potrawami, ale jest w nich coś dziwnego, niepokojącego. Przekształcenie nazwy ma sugerować, że to zupełnie inny produkt. A jak jest naprawdę?

    więcej
  • Piekarnie z potencjałem

    Piekarnie z potencjałem 0

    W dzisiejszych czasach piekarnie spotkać można niemal na każdym kroku. Ruchliwa ulica, okolice przystanku autobusowego czy osiedlowy pawilon, wszędzie tam roi się od lokali serwujących aromatyczne wypieki.

    więcej
  • Stary piernik i młodzi - relacja z warsztatów Akademii Szkolnictwa AS

    Stary piernik i młodzi - relacja z warsztatów Akademii Szkolnictwa AS 0

    Choć receptura na piernik jest bardzo, bardzo wiekowa, to właśnie młodzi najchętniej zabierają się za jego pieczenie. I ozdabianie. A nawet budowę piernikowych domków! To jednak nie lada sztuka! Jak tego dokonać, uczniowie uczyli się podczas akcji Wielkie Pierniczenie w Akademii Szkolnictwa AS.

    więcej
  • Papier opłatkowy w roli głównej - nowe szkolenie Karoliny Ciesielskiej

    Papier opłatkowy w roli głównej - nowe szkolenie Karoliny Ciesielskiej 0

    Barokowa dama musi mieć na sobie piękną suknię. Jak ją wyczarować? Prócz znanych dekoratorskich technik, warto sięgnąć po nowe lub mało używane surowce, takie jak papier opłatkowy. Wielbicielka i mistrzyni pracy z nim zdradzi wszystkie jego tajniki podczas styczniowego szkolenia w Warszawie. Zapisy już trwają!

    więcej
  • Kiedy zamawiamy skrzynki?

    Kiedy zamawiamy skrzynki? 0

    To oczywiste, wtedy gdy ich potrzebujemy. Pomimo tego że niektóre nasze produkty cechuje sezonowość (np. skrzynki warzywno-owocowe), są takie momenty w roku, kiedy dochodzi do spiętrzenia zamówień. Niewątpliwie jest to okres przedświąteczny, wówczas nasi klienci dynamicznie reagują na zwiększony popyt swoich towarów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe