25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Wśród wystawców 5. Targów Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia 2016, które odbędą się w dniach 22-24 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie, szczególnie wyróżniać się będą dostawcy i producenci z sektora spożywczego.
III edycja Międzynarodowych Targów Żywności i Napojów WorldFood Warsaw odbędzie się już w dniach 19-21 kwietnia w EXPO XXI WARSZAWA. Jeszcze tylko do 21 marca przedsiębiorstwa i instytucje z branży spożywczej mogą zgłosić swój udział w roli wystawców.
SweetTARGi 2016 były areną emocjonujących i jakże smacznych II Mistrzostw Śląska Cukierników, którymi zawiaduje cukiernik Łukasz Anioł (rodowity Ślązak). Zawodnicy mieli do przygotowania ciasto dnia, inspirowane pieśnią "Gdybym Ci ja miała" i przekonać do swoich propozycji wysokiej klasy jurorów. Lekko nie było :)
Podczas SweetTARGów wystawcy przygotowali wiele nowości, które przyciągały uwagę licznie odwiedzających przedsiębiorców z branży piekarskiej i cukierniczej oraz konsumentów. Prezentujemy kilka z nich. Oceńcie sami, czy propozycje szybko podbiją nasz rynek? :)
Bezglutenowe ciasto czekoladowe z burakami, przygotowane przez Sandrę Dębską i Mateusza Organka, okazało się bezkonkurencyjne w Ogólnopolskim Konkursie Cukierniczym w Katowicach. Uczniowie z Częstochowy postawili na ciekawe surowce, ujęli czystą estetyką, ale i smakiem – niekonwencjonalnym i nieprzesłodzonym.