25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Produkcja obejmuje kilka obszarów, których optymalna organizacja oraz pełna integracja pozwala na osiąganie założonych celów. Punktem wyjścia dla każdego zakładu produkcyjnego są oczywiście receptury, ich warianty, kalkulacje i optymalizacja.
Wszystkim mistrzom i uczniom, profesjonalistom i pasjonatom piekarstwa, cukiernictwa, lodziarstwa, słodkich dekoracji ślemy serdeczne życzenia wielkanocne. Aby te dni upłynęły Wam w rodzinnym gronie, ukoronowane oczywiście najlepszymi wypiekami!
Współczesne rzemieślnicze piekarnie chętnie sięgają po niekonwencjonalne rozwiązania przybliżające je do naturalnych produktów i naturalnych metod pieczenia. Jednym z tych rozwiązań są rzemieślnicze młyny do ziarna o przeróżnych wydajnościach.
ULMA Packaging Polska wspólnie z firmami Flexlink i Radpack zaprasza Państwa 21 lub 22 kwietnia na seminarium "Nowoczesne trendy w automatyzacji procesów produkcji". Spotkanie odbędzie się w Plewiskach k. Poznania.
Zapraszamy po raz dziesiąty! Przez trzy dni, od 12 do 14 kwietnia, w siedzibie naszej firmy HERT w Warszawie będzie można zapoznać się z szeroką gamą urządzeń, maszyn i akcesoriów. Znaczna część z nich będzie wykorzystywana w pokazach piekarniczych i cukierniczych.
26 lutego br. w Lublinie, Wiesław Kucia wspólnie z żoną Anną oficjalnie otwarli Szkołę Artystyczną w zupełnie nowej odsłonie. W nowym miejscu – w doborowym towarzystwie, przy dobrym jedzeniu i efektownych pokazach zaprzyjaźnionych mistrzów – zainaugurowali kolejny, bogatszy, etap firmy.
Jak smakuje Polska? Na to pytanie stara się odpowiedzieć Magdalena Tomaszewska-Bolałek w książce o angielskim tytule „Polish Culinary Paths”. Chińska, japońska oraz koreańska wersja językowa to publikacje przygotowane dla Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP oraz Ambasady RP w Seulu.