Cukiernictwo
Lista artykułów
-
-
Babka piaskowa czekoladowa i jasna 0
autorzy: Ryszard Stojanowski oraz Marcin Jasiński z firmy Pfahl Polska
więcej -
Bezpłatne konsultacje w Strefie Mistrza Branży 0
Bezpłatne obliczanie wartości odżywczych i energetycznych oraz szkolenia z obsługi klienta dofinansowane na poziomie 100% w oparciu o zasoby Krajowego Funduszu Szkoleniowego to główne tematy konsultacji. Już dzisiaj zapraszamy Państwa na stoisko 35.
więcej -
Bezpłatne obliczanie wartości odżywczej* – tylko w Strefie Mistrza Branży 0
12-14 marca br. w Strefie Mistrza Branży, podczas SweetTARGÓW, będzie działał punkt konsultacyjny „Oblicz wartości odżywcze i energetyczne swoich produktów dzięki FOODCAL. Wszystko o znakowaniu wartością odżywczą zgodnie z Rozporządzeniem (UE) 1169/2011”. Tylko u nas BEZPŁATNE konsultacje.
więcej -
Spotkanie dla Kobiet Branży w Katowicach – czekamy na zgłoszenia Pań do 7 marca 0
13 marca br., podczas SweetTARGÓW w Katowicach, odbędzie się wyjątkowe Spotkanie wyłącznie dla Pań z naszej branży, które poprowadzi Alina Śmiłowska. Zapraszamy właścicielki i menadżerki piekarni, cukierni, lodziarni, pracowni cukierniczych, kawiarni, a także panie, które dopiero planują otworzyć działalność w tym sektorze.
więcej -
Mistrzostwa Śląska Cukierników 2016 0
Wszystkich cukierników, piekarzy, kucharzy zachęcamy i zapraszamy do wzięcia udziału w Mistrzostwach Śląska Cukierników. Nagroda główna: 2000 zł
więcej -
Żelatyna w cukiernictwie 0
Udział żelatyny w cukiernictwie jest nieoceniony – nie tylko ze względu na jej właściwości teksturotwórcze, ale również na jej cenę nieporównywalnie tańszą do surowców o podobnych cechach.
więcej