25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Przypominamy wszystkim Czytelnikom, że to już ostatnie chwile, aby pobrać bezpłatne zaproszenia na największe targi cukierniczo-lodziarskie w Polsce – Expo Sweet 2016. Bezpłatne zaproszenia będą dostępne jeszcze tylko do 17 lutego, zatem warto się pospieszyć.
Jaka jest współczesna businesswoman? Z jakim skutkiem godzi różne role w życiu i biznesie? Jak może uwolnić kreatywność w zarządzaniu firmą poprzez wartości? Zapraszamy na niecodzienne Spotkanie poświęcone przedsiębiorczym Paniom z naszej branży – 13 marca 2016 r. podczas SweetTARGÓW.
Szanse na zdobycie kolejnego kulinarnego Oskara dla Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek są coraz większe! „Tradycje kulinarne Korei” to już druga publikacja autorki, która znalazła się w ścisłym finale prestiżowego konkursu dla książek kulinarnych Gourmand World Cookbook Awards.
„Czekoladowy pies”, „niezwykły hot dog na stacjach Orlen”, „czekolada zamiast parówki” – pod takimi hasłami bardzo szybko rozeszła się informacja o nowym produkcie, który pojawił się na wybranych stacjach PKN Orlen. Skąd wziął się pomysł na słodką przekąskę Choco dog i czym zaskakuje?
20 października 2015 r. firma CSB-System zorganizowała branżowe seminarium dla firm przemysłu piekarniczego i cukierniczego: „Kompleksowe rozwiązanie IT w praktyce dla zwiększenia przewagi rynkowej od rzemiosła do Industry 4.0”. W programie przewidziano również wizytę referencyjną w zakładzie Piekarnia Cukiernia AK Otrębusy.