...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Kuźnie Mistrzów

    Kuźnie Mistrzów 0

    Le Cordon Bleu, Instytut Paula Bocuse oraz Espai Sucre – trzy marzenia każdego cukiernika, piekarza i kucharza. Nauczycielami są wybitni mistrzowie i zdobywcy gwiazdek Michelin. Edukacja rygorem często przypomina żołnierską musztrę albo szalone eksperymenty, ale kto tam był, wie, że warto.

    więcej
  • Sztuka ekspozycji, czyli o tacach wystawowych słów kilka…

    Sztuka ekspozycji, czyli o tacach wystawowych słów kilka… 0

    Każdy z nas słyszał na pewno powiedzenie, że „je się oczami”. Przyznajmy, że jest w tym dużo prawdy. To potrawy i przysmaki, które pięknie i świeżo wyglądają, przyciągają naszą uwagę i to na nie mamy natychmiast ochotę! To zjawisko na pewno tyczy się także, jeżeli nie w szczególności, wyrobów cukierniczych.

    więcej
  • Jeśli nie żelatyna, to co?

    Jeśli nie żelatyna, to co? 0

    Wegetarianie to grupa konsumentów, o której względy mocno zabiegają producenci żywności. Koniecz­ność wyeliminowania z żywności produktów zwierzęcych i odzwierzęcych spowodowała, że przemysł spożywczy na szerszą skalę stosuje najlepsze odpowiedniki żelatyny. I to z bardzo dobrym skutkiem.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe