![Kandy z certyfikatem jakości ISO](/public/artykuly-sponsorowane/862/3055/862_3055_10461_136x94.jpg)
Kandy z certyfikatem jakości ISO 0
Firma Kandy zakończyła rok 2015 z jeszcze jednym sukcesem na koncie. Uzyskała certyfikat zgodności z międzynarodową normą ISO 22000: 2006.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Firma Kandy zakończyła rok 2015 z jeszcze jednym sukcesem na koncie. Uzyskała certyfikat zgodności z międzynarodową normą ISO 22000: 2006.
więcejLe Cordon Bleu, Instytut Paula Bocuse oraz Espai Sucre – trzy marzenia każdego cukiernika, piekarza i kucharza. Nauczycielami są wybitni mistrzowie i zdobywcy gwiazdek Michelin. Edukacja rygorem często przypomina żołnierską musztrę albo szalone eksperymenty, ale kto tam był, wie, że warto.
więcejKażdy z nas słyszał na pewno powiedzenie, że „je się oczami”. Przyznajmy, że jest w tym dużo prawdy. To potrawy i przysmaki, które pięknie i świeżo wyglądają, przyciągają naszą uwagę i to na nie mamy natychmiast ochotę! To zjawisko na pewno tyczy się także, jeżeli nie w szczególności, wyrobów cukierniczych.
więcej12 stycznia br. w ZSZ nr 2 we Wrześni poznaliśmy zwycięzców wielkopolskiego etapu Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. Wśród młodych cukierników zabłysnął Bartłomiej Lisiak z Leszna. W grupie piekarskiej wyróżnił się Łukasz Reszel z Pleszewa.
więcejZwycięzcą zakończonej niedawno II edycji Bake & Play został Kamil Zdziebłowski. Na drugim stopniu podium stanęła zwyciężczyni pierwszej edycji konkursu – Justyna Borecka. Miejsce trzecie zajęła Aleksandra Pudelska.
więcejWegetarianie to grupa konsumentów, o której względy mocno zabiegają producenci żywności. Konieczność wyeliminowania z żywności produktów zwierzęcych i odzwierzęcych spowodowała, że przemysł spożywczy na szerszą skalę stosuje najlepsze odpowiedniki żelatyny. I to z bardzo dobrym skutkiem.
więcej