![Cytrynowa nowość od Lauretty](/public/artykuly-sponsorowane/862/2589/862_2589_8604_136x94.jpg)
Cytrynowa nowość od Lauretty 0
Do szerokiej gamy smaków nadzień Lauretta, dołączyło kolejne - tym razem jest to kremowe nadzienie o smaku cytrynowym.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Do szerokiej gamy smaków nadzień Lauretta, dołączyło kolejne - tym razem jest to kremowe nadzienie o smaku cytrynowym.
więcejCukier - pod tym hasłem kryje się cała gama środków słodzących. W piekarstwie i ciastkarstwie naturalne środki słodzące (w jęz. ang: sweeteners) dzielą się na trzy kategorie: suche krystaliczne środki słodzące, syropy oraz środki słodzące specjalne. Najczęściej używanym w naszej branży jest cukier nazywany sacharozą lub sukrozą.
więcejJuż w czerwcu odbędą się dwa szkolenia ze światowej sławy włoską dekoratorką tortów Barbarą Regini znaną jako Barbie lo schiaccianoci.
więcej16 receptur Mistrza i 8 receptur Ucznia walczy w najnowszym Plebiscycie Mistrza Branży. Wybierz najciekawszą i najsmaczniejszą propozycję na sezon letni, zagłosuj, a przy okazji sięgnij po 1 z wielu nagród.
więcejPrzekładanie, obkładanie, barwienie i dekorowanie - wszystko, co chcielibyście wiedzieć o bitej śmietanie - już w lipcu na szkoleniu w Akademii "Słodka Kreacja"!
więcejJuż 27 maja rozpoczną się 16. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, 18. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, 17. Targi Mleczarstwa MLECZNA REWIA oraz 13. Międzynarodowe Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH - potrwają 3 dni.
więcej