25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Czy Państwa firma działa w branży spożywczej? Chcą Państwo rozwinąć swój biznes w Azji? Szukają Państwo dostępu do rynku dla swoich produktów w Hongkongu i w Chinach? Jeśli tak, to zapraszamy na Seminarium Biznesowe w dniu 14 marca 2013 w hotelu Sheraton w Warszawie.
Od ponad 2 lat działa Fundusz Stypendialny „Rozwiń Skrzydła” utworzony przez właścicieli warszawskiej Piekarni Cukierni Putka. Fundusz pomógł rozwinąć skrzydła blisko 60 młodym osobom, jednak potrzeb jest znacznie więcej. Możesz im pomóc.
W niedzielę, 3 marca, rozpoczęły się IV Śląskie Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARG 2013. Pierwszy dzień wszystkich mile zaskoczył frekwencją zarówno wśród wystawców, jak i zwiedzających oraz interesującym programem imprez towarzyszących. Jak w niedzielę wyglądała hala nr 3? Zapraszamy do fotorelacji
3-5 marca br. w specjalnej Strefie Mistrza Branży odbywają się niepowtarzalne, urozmaicone i pełne niespodzianek pokazy technologiczne. Motywem przewodnim 3-dniowych spotkań są polskie i europejskie smaki. Zapraszamy na gorące przekąski i zimne desery! Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.
Afery z udziałem polskiej żywności nie służą polskiej gospodarce i mogą mieć poważne konsekwencje dla naszego eksportu. Rada Gospodarki Żywnościowej (RGŻ) uspokaja, że kontrola polskich produktów jest zawsze bardzo skrupulatna, a informacje w mediach nie znajdują potwierdzenia. Dlatego należy informować opinię publiczną.
Piekarniczy rynek turecki wciąż zdominowany jest przez pieczywo pszenne, zakorzenione w wieloletniej tradycji. Jednak konsumenci z tamtych stron poznają nowe gatunki chleba, takie jak bagietki czy ciabatty. A to oznacza, że przemysł piekarniczy musi wdrożyć nowe technologie i zainwestować w rozwój.
Nie od dzisiaj wiadomo, że dobre jedzenie, to domowe jedzenie. Przysmaki i ich receptury, przekazywane od pokoleń, są najlepsze i najzdrowsze. Jakość produktów, promujących swój region, doceniają nie tylko producenci, ale i konsumenci. Poznawanie regionu kubkami smakowymi? Dlaczego nie!