![Mus malinowy z nutą czekolady](/public/artykuly-sponsorowane/575/2532/575_2532_8444_136x94.jpg)
Mus malinowy z nutą czekolady 0
uczeń: Konrad Stanaszek z klasy III o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych z ZS im. Wincentego Witosa w Suchej Beskidzkiej
nauczyciel prowadzący: Krzysztof Maciejowski
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
uczeń: Konrad Stanaszek z klasy III o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych z ZS im. Wincentego Witosa w Suchej Beskidzkiej
nauczyciel prowadzący: Krzysztof Maciejowski
Dwa wydarzenia targowe, które napędzą Twój biznes. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą pakietową targów BAKEPOL 2015 i POLAGRA-TECH 2016.
więcejLody na kółkach, czekolada z drukarki, cebula w pralinkach i wszystkie aromaty w jednym ziarenku kawy! – nasz specjalny dodatek nasyci każdego, kto szuka deserowych inspiracji z najwyższej półki.
więcejJaki jest sposób Cichowskiego na Piekarnię „Grzybki”? Jak mądrze zarządzać kapitałem ludzkim i dbać o dobro pracownika? Czy pieczywo płaskie w stylu europejskim ma przyszłość? Pomysły na lody, czekoladę i kawę z udziałem mistrzów! To wszystko w kwietniowym wydaniu Mistrza Branży.
więcejZapraszamy do udziału w Międzynarodowych Targach Spożywczych ANUGA 2015 odbywających się w dniach 10 - 14 października 2015 w Kolonii w Niemczech.
więcejOd kilku lat producent Cukru Królewskiego systematycznie wprowadza na rynek nowe produkty w funkcjonalnych, wygodnych w użyciu torebkach. Tym razem rozszerza grupę cukru trzcinowego o: cukier trzcinowy 500 g i cukier trzcinowy z okienkiem 400 g. W obu opakowaniach wykorzystano folię, dzięki czemu są one szczelne i wytrzymałe.
więcejKiedy marzymy o własnej pracowni cukierniczej, to trochę jakbyśmy myśleli o wakacjach: „Raniutko przyjdę do pracy i wszystko upiekę, wypieki i kawa będą czekać o odpowiedniej porze na klientów, a kiedy już przyjdą, poczęstuję ich tym aromatycznym napojem, żeby mogli siedzieć, podziwiać, jak dekoruję swoje słodkości".
więcej