...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Mus malinowy z nutą czekolady

    Mus malinowy z nutą czekolady 0

    uczeń: Konrad Stanaszek z klasy III o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych z ZS im. Wincentego Witosa w Suchej Beskidzkiej
    nauczyciel prowadzący: Krzysztof Maciejowski

    więcej
  • Lody, kawa i czekolada – dodatek specjalny

    Lody, kawa i czekolada – dodatek specjalny 0

    Lody na kółkach, czekolada z drukarki, cebula w pralinkach i wszystkie aromaty w jednym ziarenku kawy! – nasz specjalny dodatek nasyci każdego, kto szuka deserowych inspiracji z najwyższej półki.

    więcej
  • Mądre inspiracje w Mistrzu Branży

    Mądre inspiracje w Mistrzu Branży 0

    Jaki jest sposób Cichowskiego na Piekarnię „Grzybki”? Jak mądrze zarządzać kapitałem ludzkim i dbać o dobro pracownika? Czy pieczywo płaskie w stylu europejskim ma przyszłość? Pomysły na lody, czekoladę i kawę z udziałem mistrzów! To wszystko w kwietniowym wydaniu Mistrza Branży.

    więcej
  • Zapraszamy na ANUGA 2015

    Zapraszamy na ANUGA 2015 0

    Zapraszamy do udziału w Międzynarodowych Targach Spożywczych ANUGA 2015 odbywających się w dniach 10 - 14 października 2015 w Kolonii w Niemczech.

    więcej
  • TrzciNOWE od Cukru Królewskiego

    TrzciNOWE od Cukru Królewskiego 0

    Od kilku lat producent Cukru Królewskiego systematycznie wprowadza na rynek nowe produkty w funkcjonalnych, wygodnych w użyciu torebkach. Tym razem rozszerza grupę cukru trzcinowego o: cukier trzcinowy 500 g i cukier trzcinowy z okienkiem 400 g. W obu opakowaniach wykorzystano folię, dzięki czemu są one szczelne i wytrzymałe.

    więcej
  • W słabości siła

    W słabości siła 0

    Kiedy marzymy o własnej pracowni cukierniczej, to trochę jakbyśmy myśleli o wakacjach: „Raniutko przyjdę do pracy i wszystko upiekę, wypieki i kawa będą czekać o odpowiedniej porze na klientów, a kiedy już przyjdą, poczęstuję ich tym aromatycznym napojem, żeby mogli siedzieć, podziwiać, jak dekoruję swoje słodkości".

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe