...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Wielkanoc w nowym wydaniu Mistrza Branży

    Wielkanoc w nowym wydaniu Mistrza Branży 0

    Zapraszamy do wielkanocnego wydania Mistrza Branży, a w nim: tradycyjne rzemiosło i współczesne pieczywo, czyli przepis na chleb mistrza Józefa Kiełtyki. Czekolada przyszłości według chocolatiera Aneesha Popata. Lody gastronomiczne mistrza Polski Krzysztofa Klapeca. Oraz specjalny dodatek: Wielkanoc po mistrzowsku!

    więcej
  • EuroGastro z najlepszymi rozwiązaniami dla branży!

    EuroGastro z najlepszymi rozwiązaniami dla branży! 0

    Już w środę rozpocznie się najważniejsze wydarzenie dla sektora HoReCa - Targi EuroGastro. To miejsce dla przedstawicieli branży, którzy poszukują nowości i najlepszych na rynku sprzętów i produktów niezbędnych do prowadzenia biznesu, a także inspiracji do dalszego rozwoju.

    więcej
  • Innowacja niejedno ma imię! Podsumowanie Strefy Mistrza Branży

    Innowacja niejedno ma imię! Podsumowanie Strefy Mistrza Branży 0

    Można się było o tym przekonać, uczestnicząc w pokazach gości zaproszonych do Strefy Mistrza Branży. Łączenie cukiernictwa z wytrawnymi potrawami, włączanie warzyw do deserów, a przede wszystkim śmiałe używanie wyobraźni w kreowaniu wyrobów pod indywidualnego, często wymagającego klienta. podczas targów branżowych SweetTARGi.

    więcej
  • Wyjątkowo słodka prognoza

    Wyjątkowo słodka prognoza 0

    Moda zmienia się każdego sezonu. Nie tylko jeśli chodzi o ubrania, fryzury lub muzykę. Obowiązujące trendy zmieniają się również w kulinariach, w tym także w branży cukierniczej.

    więcej
  • Sempre – zawsze frontem do klienta

    Sempre – zawsze frontem do klienta 0

    Sempre jest prężnie rozwijającą się firmą z doświadczeniem w dzie­dzinie doradztwa technologicznego. Przez cały rok doradzamy naszym klientom, aktualizując informacje dotyczące najlepszego wykorzystania produktów, a także organizujemy szkolenia i warsztaty, które są prowadzone przez technologów naszych lub firm partnerskich.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe