...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Nadzienia owocowe POLTINO – Produkt Roku!

    Nadzienia owocowe POLTINO – Produkt Roku! 0

    Podczas tegorocznej edycji targów - „SWEET Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie” grono niezależnych specjalistów nagrodziło najlepsze produkty nadając im tytuł „Produkt Roku”. Wśród nich I miejsce w kategorii „komponent” zdobyła firma HORTINO ZPOW Leżajsk Sp. z o.o. za nadzienia owocowe POLTINO.

    więcej
  • Poltino dla cukiernictwa – dobre, bo polskie

    Poltino dla cukiernictwa – dobre, bo polskie 0

    Hortino to jedna z największych firm z branży przetwórczej oparta w 100% na polskim kapi­tale. Obecnie rozszerza ofertę profesjonalnych produktów skierowanych na rynek cukierniczo-piekarski.

    więcej
  • EuroGastro uczy efektywnego zarządzania i marketingu

    EuroGastro uczy efektywnego zarządzania i marketingu 0

    Podczas zbliżających się 19. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro przedstawiciele branży będą mogli zapoznać się z ofertą wystawców, jak również skorzystać ze specjalistycznych szkoleń z zakresu zarządzania i marketingu.

    więcej
  • 13 marca Przyjdź, Jedz, Pomagaj!

    13 marca Przyjdź, Jedz, Pomagaj! 0

    13 marca odbędzie się III edycja akcji pod hasłem „Im więcej jesz, tym bardziej pomagasz”. Lokale gastronomiczne w całej Polsce przekażą 10% od obrotu na rzecz dzieci opuszczonych i osieroconych - podopiecznych Stowarzyszenia SOS Wioski Dziecięce w Polsce. Wśród firm, które dołączyły do akcji, znalazła się nawet piekarnia!

    więcej
  • SweetTARGi 2015 w obiektywie - podsumowanie

    SweetTARGi 2015 w obiektywie - podsumowanie 0

    Za nami 6. edycja Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi. Rekordowa była nie tylko liczba wystawców (ponad stu), którzy mieli do dyspozycji aż dwie hale (łącznie ponad 5 tys. m2 powierzchni!), ale także odwiedzających.

    więcej
  • Jadalne kwiaty – cz. I  Desery

    Jadalne kwiaty – cz. I Desery 0

    Któż z nas choć raz nie zachwy­cił się kwiatami? Kto choć raz nie zanurzył nosa w kwiecistej czuprynie, by potem, odurzony wonią, starać się zapamiętać ją jak najdłużej... Pamięć nie jest jednak najlepszym sposo­bem do zatrzymania ulotnego zapachu. O wiele lepiej jest go po prostu … zjeść.

    więcej
  • Mistrz Branży na fali innowacji

    Mistrz Branży na fali innowacji 0

    Papieżyca i jej uczeń, czyli spotkanie z najsłynniejszą polską mistrzynią cukiernictwa Bożeną Sikoń oraz z jej uczniem Łukaszem Aniołem, który właśnie wygrał eliminacje do World Chocolate Masters 2015. O co chodzi w neurogastronomii? Jak zrobić dobre pieczywo pszenne według Greków? Zapraszamy do najnowszego Mistrza Branży!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe