...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Cała branża w stolicy – WorldFood Poland 2019

    Cała branża w stolicy – WorldFood Poland 2019 0

    Ekspozycje targowe ponad 350 wystawców, prezentacje i degustacje, rozmowy B2B, liczne prelekcje i pokazy, panele ekspertów i przedsiębiorców, wielka giełda ofert – WorldFood Poland to tylko i aż trzy dni w stolicy Polski – ojczyzny doskonałej żywności i kraju otwartego na inne kultury.

    więcej
  • Lodowo i świadomie ZIELONO w kwietniowym Mistrzu Branży

    Lodowo i świadomie ZIELONO w kwietniowym Mistrzu Branży 0

    Co dla Ani Mydlak i Mikołaja Ostaszewskiego z Vegestacji znaczy "świadomie ZIELONI w temacie lodów"? Jak wygląda przyszłość lodziarni – ta najbliższa, w 2019 r., i w dłuższej perspektywie? Jak działać w stylu zero waste i przekuć to w sukces? Ile plusów mają polskie superfoods? Odpowiedzi oczywiście w najnowszym Mistrzu Branży.

    więcej
  • Showroom Rybnickich Lodów Rzemieślniczych

    Showroom Rybnickich Lodów Rzemieślniczych 0

    – To będzie lodziarski showroom, zaprezentujemy w nim wiele oryginalnych propozycji lodowych – mówi Tomasz Dybała, który w kwietniu otworzy pierwszą firmową lodziarnię Rybnickie Lody Rzemieślnicze. W nowym lokalu nie chodzi jednak o pokazy lodziarskie, ale o pokazanie, że oprócz lodów standardowych są też lody jednodniowe.

    więcej
  • Instagramowe hity - czego pragną konsumenci

    Instagramowe hity - czego pragną konsumenci 0

    Nawet najlepszy produkt nie sprzeda się sam. Potrzeba przede wszystkim... dobrego zdjęcia na Instagramie. Niejedna marka nie zaistniałaby bez social mediów. U progu sezonu lodziarskiego przyjrzyjmy się zatem jakie mrożone hity biją rekordy "lajków" na świecie.

    więcej
  • Kto zrobił Deser na dychę?

    Kto zrobił Deser na dychę? 0

    10 najlepszych zespołów uczniów z całej Polski, 10 deserów ocenianych wg 10 kryteriów - 25 marca br. w Katowicach mogliśmy podziwiać zmagania młodych cukierników w konkursie Deser na dychę! Kto zdobył najwyższe noty jurorów?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe