...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Czy można upiec chleb bez drożdży (piekarskich)?

    Czy można upiec chleb bez drożdży (piekarskich)? 0

    0,5% – dokładnie taką ilość drożdży wystarczy dodać do mąki, by przyspieszyć proces fermentacji ciasta i zwiększyć objętość pieczywa. W praktyce te ilości są nawet większe. Tymczasem starsze pokolenia mistrzów piekarstwa pamiętają inne receptury na pieczywo żytnie.

    więcej
  • Niepodległa Polska Smakuje

    Niepodległa Polska Smakuje 0

    Pokazy gotowania, degustacja potraw, konkursy kulinarne, strefa ekspertów - to wszystko w pawilonie Niepodległa Polska Smakuje, który do jutra trwa w Rudawce Rymanowskiej.

    więcej
  • XX Święto Chleba w Radomiu

    XX Święto Chleba w Radomiu 0

    2 września br. w Muzeum Wsi Radomskiej odbędzie się XX jubileuszowe Święto Chleba - wydarzenie o charakterze ogólnopolskim, które cieszy się ogromnym powodzeniem. Celem organizowanej na terenie skansenu uroczystości jest kultywowanie polskiego, a w szczególności radomskiego piekarstwa.

    więcej
  • Wózki – idealne w piekarni i cukierni

    Wózki – idealne w piekarni i cukierni 0

    Wózki to element, bez którego nie obędzie się żadna piekarnia i cukiernia. Mają różne formy i różne zastosowania. W fir­mie Magorex mogą Państwo komplekso­wo zaopatrzyć się we wszelkiego rodza­ju wózki.

    więcej
  • 8 ważnych kryteriów  istotnych dla wyboru  systemu ERP

    8 ważnych kryteriów istotnych dla wyboru systemu ERP 0

    System ERP (Enterprise Resource Planning) jest „centralnym układem nerwowym” danego przedsiębiorstwa. Postępująca cyfryzacja oznacza dalszy wzrost znaczenia Enterprise Resource Planning. Przedsiębiorstwa branży piekarskiej i cukierniczej podczas wyboru systemu ERP powinny zwracać uwagę na najważniejsze kryteria decyzyjne.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe