Mocne, wydajne i energooszczędne 0
Te trzy słowa określają piece Revent, które od wielu lat pracują w polskich piekarnia i cukierniach, zarówno w tych rzemieślniczych jak i przemysłowych
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Te trzy słowa określają piece Revent, które od wielu lat pracują w polskich piekarnia i cukierniach, zarówno w tych rzemieślniczych jak i przemysłowych
więcejFit Cake to największa i najszybciej rozwijająca się sieć nie-cukierni w Polsce. Wywodzi się z Białegostoku. Aktualnie liczy ponad 50 punktów w różnych miastach kraju i z miesiąca na miesiąc przybywa jej nowych.
więcejSezon jesienno-zimowy to czas przypraw korzennych, karmelu i... CZEKOLADY! Dlatego też temu produktowi dedykujemy kolejne wydanie specjalne - Tajniki czekolady. Autorskie receptury, wywiady z mistrzami czekolady, inspiracje, trendy oraz porady technologiczne - to wszystko w znajdziecie w numerze!
więcejAdrien Ozaneaux z piekarni Aux Délices d'Epinay wygrał ogólnokrajowy konkurs na słynnego rogalika.
więcejJak używać super grzybów w pieczywie i deserach?. Na czym bazować, tworząc modne keto słodkości? Jak uczynić chleb bardziej funkcjonalnym dla organizmu? Czy lodziarnia w zimie może prężnie działać? Co znaczy hygge w cukierni? I dlaczego czasem warto odpuścić, by nie gonić za sukcesem, a ten sam do nas zapukał.
więcejPolka mieszkająca nad Sekwaną stworzyła niezwykły kalendarz, który przedstawia francuskie kawiarnie.
więcejW tym materiale znajdziecie przegląd najróżniejszych wariacji ciasta drożdżowego, które z powodzeniem można prowadzić zarówno do menu piekarni, jak też cukierni.
więcej