Jedzenie jak z obrazka 0
Chcesz nie tylko zasmakować wypieków/potraw z przepisów, ale także nakarmić swój zmysł estetyczny? Koniecznie zerknij na prace Oli Karmowskiej. Zobacz jak można komponować kadry, dobierać kolory i uwypuklać szczegół.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Chcesz nie tylko zasmakować wypieków/potraw z przepisów, ale także nakarmić swój zmysł estetyczny? Koniecznie zerknij na prace Oli Karmowskiej. Zobacz jak można komponować kadry, dobierać kolory i uwypuklać szczegół.
więcejJak pandemia wpłynęła na branżę piekarską? Czy jest jakiś sposób, aby poradzić sobie z wciąż wzrastającymi kosztami produkcji i brakiem rąk do pracy? Jaka przyszłość rysuje się przed branżą piekarską? Na te i inne pytania odpowiedzi udzielił nam Tomasz Guderski, właściciel firmy Geth.
więcejPasjonat starych ksiąg kulinarnych i tradycyjnych receptur, Marcin Przbysz - szef kuchni w restuaracji Epoka, opowiada jak dawniej zastawiano wigilijny stół i jak przenieść ducha dawnych Świąt do współczesnej wersji słodkości i potraw.
więcejPolska żywność od dawna uchodzi za zdrową i naturalną... ale teraz to oficjalne. Rośnie liczba producentów, którzy mogą pochwalić się certyfikatem BIO. Na początku 2022 roku zmieniają się unijne przepisy, więc łatwiej będzie uzyskać dane o producentach.
więcejImponujący budynek, nowoczesne zaplecze gastronomiczne, piękna okolica to właśnie nowy kampus Alain Ducasse’a, który działa już od roku.
więcejTo wydanie mocno pachnie piernikiem. Nic dziwnego, na okładce osoba, która przywróciła piernikowi właściwe miejsce w hierarchii - Iga Sarzyńska-Komorowska. A w tym wydaniu - świątecznie nacięte i noworoczne bochenki, witryna do schrupania, trendy żywieniowe 2022 i wiele innych inspiracji!
więcejGrudzień to czas podsumowań i czas przewidywań. Pojawiają się wypowiedzi i publikacje dotyczące światowych trendów w branży piekarskiej i cukierniczej. Co przyniesie rok 2022 w piekarstwie? Przyjrzyjmy się pierwszym zapowiedziom.
więcej