...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Smak przeszłości wraca

    Smak przeszłości wraca 0

    Przepisy z XIX wiecznej gdańskiej książki kucharskiej odtworzyły fotografka - Katarzyna Fiszer oraz pani muzealnik - Aleksandra Kucharska.

    więcej
  • Nadal pozostajemy wierni tradycji rzemiosła

    Nadal pozostajemy wierni tradycji rzemiosła 0

    Sprawdzone receptury chleba na naturalnych kwasach oraz nowoczesne maszyny pozwalają nam patrzeć odważnie w przyszłość oraz liczyć, że dzieci i wnuki dalej będą rozwijać skrzydła firmy w branży piekarskiej.

    więcej
  • Najlepsza bagietka tradycyjna w Paryżu!

    Najlepsza bagietka tradycyjna w Paryżu! 0

    Symbol Paryża, bagietka, jest tak ważna, że co roku wybiera się tą najsmaczniejszą w całym mieście. Makram Akrout, właściciel piekarni „Les Boulangers de Reuilly” został laureatem tegorocznej edycji.

    więcej
  • Wyniki konkursu "Witaj, szkoło!"

    Wyniki konkursu "Witaj, szkoło!" 0

    Na słodko czy na słono? Poznajcie pomysły laureatów konkursu, w którym uczestnicy mieli za zadanie zaproponować pomysł na drugie śniadanie do szkoły.

    więcej
  • Wejdź w jesienny klimat z nowym Mistrzem Branży

    Wejdź w jesienny klimat z nowym Mistrzem Branży 0

    Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji. A z Ulą Stępniak rozmawiamy o tym, dlaczego wspieranie konkurencji jest lepsze, niż hejt.

    więcej
  • XXIII Radomskie Święto Chleba

    XXIII Radomskie Święto Chleba 0

    Rzemieślnicze pieczywo, samo zdrowie, jako żywo! Takie hasło przyświecało tegorocznej edycji wydarzenia. Co zaprezentowali piekarze i w jaki sposób uczczono wartość chleba?

    więcej
  • Mąka i woda, czyli chleb według Sabiny Francuz

    Mąka i woda, czyli chleb według Sabiny Francuz 0

    Pieczenie chleba rzemieślniczego jest modne i szeroko praktykowane od kilku lat. Na rynku pojawiają się nie tylko kolejne piekarnie tego typu, ale też i pozycje książkowe dotyczące manufakturowego wypieku na zakwasie. Właśnie ukazała się nowa publikacja o tej tematyce autorstwa Sabiny Francuz.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe