„Rebread” nagrodzony na „Warsow Spirits Competition”! 0
Alkohol tworzony z chleba doceniony podwójnie!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Alkohol tworzony z chleba doceniony podwójnie!
więcejDo grona Bohaterów Czekolady, czyli projektu marki Callebaut właśnie dołączył kolejny mistrz - Tomasz Korfel.
więcejNa rynku wydawniczym właśnie pojawiła się książka autorstwa Justyny Kosmali i Ewy Dobak, założycielek osławionego bistra „Charlotte”, które ma swoje punkty w Warszawie, w Krakowie i we Wrocławiu.
więcejWbrew pozorom jeśli chodzi o zainteresowanie rodzajami pieczywa nie obserwujemy jakichś spektakularnych zmian na przestrzeni ostatnich lat. Oczywiście są tacy, którzy tradycyjnie hołubią pieczywo pszenne białe, są też klienci, którzy skłaniają się ku różnego rodzaju wariantom pieczywa pełnoziarnistego.
więcejW dniach 4-6 października, na ternie Międzynarodowych Targów Poznańskich, odbyły się targi branży spożywczej POLAGRA. Wydarzeniu towarzyszyły Międzynarodowe Targi Techniki Pakowania i Etykietowania TAROPAK. Obie ekspozycje zajęły łącznie 2 pawilony, a swoją ofertę zaprezentowało blisko 200 firm z 13 krajów.
więcejPoznajcie niezwykła recepturę Małgorzaty Rybackiej - laureatki I miejsca w kategorii "pasjonaci" w konkursie Master Baker 2021.
więcejNowe propozycje recepturowe od KOMPLET Polska na bazie mieszanki KOMPLET ProBody.
więcej