...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Lokal otwarty na lato

    Lokal otwarty na lato 0

    Lokale gastronomiczne poszukują coraz to bardziej wymyślnych pomysłów na to, aby przyciągnąć jak najwięcej nowych klientów. Lato jest na to idealnym momentem, ponieważ przechadzający się ludzie skuszeni nowością chętniej wpadają w „pułapkę promocji” i z entuzjazmem zachodzą do restauracji, bistro, kawiarni czy piekarni.

    więcej
  • Celebruj ostatnie dni lata francuskimi śniadaniami w sercu stolicy

    Celebruj ostatnie dni lata francuskimi śniadaniami w sercu stolicy 0

    Śniadanie we francuskim stylu w sercu Warszawy? Teraz to możliwe w piekarni rzemieślniczej Chaud Pain. Przed lokalem, w sąsiedztwie Hotelu Europejskiego znajduje się ogródek, który pozwoli na celebrowanie chwil w gronie przyjaciół. Smaki serwowane w tym miejscu pozwolą przenieść się w aromatyczną podróż do smaków Francji.

    więcej
  • Ogólnopolski Konkurs piekarski Master Baker

    Ogólnopolski Konkurs piekarski Master Baker 0

    Podczas tegorocznej edycji Targów POLAGRA 2021 odbędzie Ogólnopolski konkurs piekarski Master Baker. Do udziału zapraszani są piekarze zawodowi jak i amatorzy, a także koła gospodyń wiejskich i uczniowie szkół o profilu spożywczym.

    więcej
  • Gastronomia świętuje!

    Gastronomia świętuje! 0

    Wiele piekarni już od pewnego czasu działa w obszarze gastronomii. Począwszy od śniadań, przez koncept kanapkowy, a skończywszy na własnym garmażu, widzimy, jak dynamicznie rozwija się ta gałąź biznesu u wielu naszych klientów. Można powiedzieć, ze piekarnie na poważnie myślą o rozwoju strefy gastronomicznej w swoich sklepach.

    więcej
  • Technolog Piekarz - Cukiernik

    Technolog Piekarz - Cukiernik 0

    Semix Sp. z o.o. producent i dystrybutor mieszanek i nadzień piekarniczo-cukierniczych, w związku z dalszym rozwojem działalności, poszukuje kandydatów na stanowisko Technolog Piekarz – Cukiernik.

    więcej
  • XXIII Radomskie Święta Chleba

    XXIII Radomskie Święta Chleba 0

    Zapraszamy Państwa do udziału w XXIII Radomskim Święcie Chleba "Rzemieślnicze pieczywo, samo zdrowie, jako żywo!".
    Święto Chleba odbędzie się w dniach 3-5 września 2021.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe