...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Wielka Brytania: kwas foliowy w mące

    Wielka Brytania: kwas foliowy w mące 0

    Brytyjski rząd ogłosił, że zwykła mąka będzie wzbogacana w kwas foliowy. Departament ds. Środowiska, Żywności i Spraw Wiejskich (Defra) we współpracy z innymi instytucjami, m.in. z Departamentem Zdrowia i Opieki Społecznej przeprowadza obecnie przegląd przepisów dotyczących chleba i mąki.

    więcej
  • Zapraszamy na webinarium CSB-System!

    Zapraszamy na webinarium CSB-System! 0

    Eksperci CSB-System - Arkadiusz Krzywinski oraz Adrian Bogacz pokażą, jak zarządzać biznesem spożywczym w inteligentny sposób. Przedstawią także przykłady firm i sposoby zarządzania najbardziej skutecznych managerów. Zapraszamy 03.02.2022 r. o godzinie 10:00

    więcej
  • Piekarstwo - pomoc dla branży

    Piekarstwo - pomoc dla branży 0

    W związku z dramatyczną sytuacją branży piekarskiej skierowano petycję do Ministerstwa Rozwoju i Technologii. Autorzy jej domagają się zdecydowanej reakcji rządu, dofinansowań dla branży i wsparcia rzemiosła. Czy uda się ustabilizować sytuację?

    więcej
  • Veri Peri - kolor na czas światowych przemian

    Veri Peri - kolor na czas światowych przemian 0

    Po raz pierwszy w historii Instytut Pantone zerwał z 22-letnią tradycją i stworzył zupełnie nowy kolor, zamiast wyciągnąć kolejną pozycję z biblioteki 15 000 barw! Dlaczego postawiono właśnie na barwę niebieską z domieszką czerwieni? I jak ją uzyskać w jedzeniu, zachowując czystą etykietę?

    więcej
  • Słodkości na 2022 - raport Baileys

    Słodkości na 2022 - raport Baileys 0

    Słynna marka alkoholowa Baileys we współpracy z futurolożką żywności, Dr Morgaine Gaye oraz cukiernikami i piekarzami z całego świata przygotowała trzeci roczny raport - Baileys Treat Report. Wskazuje w nim trendy w zakresie deserów i słodkich wypieków na 2022 rok.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe