...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Receptury

Zobacz pełną listę receptur
  • Wielkanoc na bogato

    Wielkanoc na bogato 0

    8 marca br., dokładnie w Dniu Kobiet, włączyliśmy system zliczający głosy Czytelników, którzy zadecydują, która receptura na wielkanocne słodkości otrzyma miano najlepszej! O Twój głos w najnowszym Plebiscycie walczą Mistrzowie i Uczniowie. Plebiscyt potrwa do 25 marca. Gorąco zapraszamy!

    więcej
  • Babka cytrynowa

    Babka cytrynowa 0

    autorzy: Magdalena Skarżycka, Paulina Kołtun, nauczyciel: Agnieszka Śledź
    szkoła: Zasadnicza Szkoła Zawodowa im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim

    więcej
  • Dietetyczna babka wielkanocna

    Dietetyczna babka wielkanocna 0

    autorzy: Anna Kulig, Katarzyna Pajnowska, uczennice kl. II ZSZ cukiernik, nauczyciel: Anna Matysiak
    szkoła: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Zofii Sękowskiej w Radzyniu Podlaskim

    więcej
  • Koszyczki i babeczki wielkanocne

    Koszyczki i babeczki wielkanocne 0

    autorzy: Magdalena Niewęgłowska, Mariola Zabielska, uczennice kl. I ZSZ cukiernik, nauczyciel: Anna Matysiak
    szkoła: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Zofii Sękowskiej w Radzyniu Podlaskim

    więcej
  • Słodkie jajeczka wielkanocne

    Słodkie jajeczka wielkanocne 0

    autorzy: Ewelina Dorosz, Agnieszka Kiewel, uczennice kl. I ZSZ cukiernik, nauczyciel: Anna Matysiak
    szkoła: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Zofii Sękowskiej w Radzyniu Podlaskim

    więcej
  • Świeża rozkosz

    Świeża rozkosz 1

    autorzy: Wiktoria Sawicka, Kamila Bartkowiak, nauczyciel: Anna Matysiak
    Szkoła: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim

    więcej
  • Brzoskwiniowa rozkosz

    Brzoskwiniowa rozkosz 0

    autorzy: Jolanta Strojek, Katarzyna Ochnio, nauczyciel: Jacek Michalak
    Szkoła: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe