...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Tradycyjne piekarstwo w najlepszym wydaniu

    Tradycyjne piekarstwo w najlepszym wydaniu 0

    W końcu jest – długo oczekiwana i jak na razie jedyna taka pozycja wydawnicza na polskim rynku: „Technologia piekarstwa”. Podręcznik dostosowany do aktualnej podstawy nauczania piekarstwa, uzupełniony o pakiet 5 płyt z filmami instruktażowymi, w których można podziwiać kunszt Wiesława Kuci, wicemistrza świata w piekarstwie.

    więcej
  • Najbardziej poczytne... 0

    Prezentujemy ranking najbardziej poczytnych tekstów (merytorycznych) oraz receptur i tutoriali, które opublikowaliśmy na łamach portalu (a wcześniej w magazynie drukowanym dla prenumeratorów) w ciągu naszej już ponad 30 miesięcznej egzystencji. Niektóre z tekstów dorobiły się już ponad 30 tys. kliknięć. Dziękujemy!

    więcej
  • Oliwa północy - olej rzepakowy

    Oliwa północy - olej rzepakowy 0

    Rzepak, nasz rodzimy surowiec oleisty, cieszy się coraz więk­szym uznaniem, głównie ze względu na mnogość gatunków. Wśród nich znajdują się również takie, których olej wyróżnia się m.in. dużą stabilnością oksydacyjną, cenną przy termicznej obróbce żywności.

    więcej
  • Czym żywi się świat  – innowacje na rynku słodyczy

    Czym żywi się świat – innowacje na rynku słodyczy 0

    Co kraj, to inne smaki, jednak w dobie globa­lizacji, otwarcia na inne kultury Polacy chętnie sięgają po coś nowego. Czym nowy i słod­kim dzisiaj żywi się świat? Czy to samo może zachwycić polskie podniebienia? Proszę ocenić we własnym zakresie. Oto kilka światowych nowości, nad którymi w pocie czoła pracowały działy R&D.

    więcej
  • Zdrowa żywność w aglomeracji, czyli jaka?

    Zdrowa żywność w aglomeracji, czyli jaka? 0

    Walka konsumentów z konserwantami i wszelkimi sztucznymi dodatkami w jedzeniu zmusiła producentów żywności do zweryfikowania składu swoich towarów. Klienci coraz chętniej sięgają po ekoprodukty, które stanowią coraz silniejszą konkurencję dla asortymentu dużych sieci dystrybucyjnych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe