...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Fundusze unijne – nie taki diabeł straszny, jak go malują, cz. II

    Fundusze unijne – nie taki diabeł straszny, jak go malują, cz. II 0

    Ważnym ogniwem polskiej gospodarki są mikroprzedsię­biorstwa i małe przedsiębior­stwa. Stanowią one przecież ponad 90% firm w Polsce. Ich sytuacja na rynku nie jest łatwa, w związku z czym, aby zapewnić sobie konku­rencyjność i przetrwać, liczą one na dotacje z funduszy europejskich.

    więcej
  • Awangarda na patyku - wywiad z Kubą Walaskiem i Filipem Burdą

    Awangarda na patyku - wywiad z Kubą Walaskiem i Filipem Burdą 0

    Mogli stworzyć każdy produkt, bo dla specjalistów od marketingu i reklamy to żaden problem. Wybrali lody na patyku. Ice Pops to koncept prosty i przej­rzysty, jak opakowania i skład lodów produkowanych w Pracowni Lodziarskiej Burda & Walasek, a jednak jest w nich coś awangardowego.

    więcej
  • Małe firmy gorzej o gospodarce, dobrze o sobie

    Małe firmy gorzej o gospodarce, dobrze o sobie 0

    W III kwartale pogorszyły się oceny sytuacji gospodarczej formułowane przez mikroprzedsiębiorstwa – wynika z najnowszego badania Idea Banku. Odsetek osób oczekujących przyspieszenia gospodarki w stosunku do ub.r. skurczył się do 27,6% z 35,4% kwartał wcześniej, przybyło też pesymistów, obawiających się spowolnienia gospodarki.

    więcej
  • Ruszyła Akademia Stylu Angielskiego

    Ruszyła Akademia Stylu Angielskiego 0

    Mamy dobrą wiadomość dla miłośników dekorowania tortów w stylu angielskim i talentu Anny Daraż! Znana dekoratorka z Pracowni Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” we współpracy z naszą redakcją rozpoczęła cykl profesjonalnych filmów instruktażowych, w których dzieli się wiedzą oraz inspiruje.

    więcej
  • Fondant,  czyli masa cukrowa

    Fondant, czyli masa cukrowa 0

    Fondant – delikatny, aksamitny, puszysty, z dodatkiem aromatów i barwników. Pralinom oblewowym, nadzieniom do czekolad i tortom nadaje różnorodne kształty. Stanowi świetne wypełnienie w wyrobach czekoladowych, ale i glazurę dla wypieków.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe