![Święta z bakaliami](/public/artykuly-sponsorowane/32/2080/32_2080_6808_136x94.jpg)
Święta z bakaliami 0
Suszone lub kandyzowane owoce, migdały, kruche orzechy, rozmaite rodzynki – bez nich trudno sobie wyobrazić świąteczne wypieki. Ile w nich dobrego i zdrowego?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Suszone lub kandyzowane owoce, migdały, kruche orzechy, rozmaite rodzynki – bez nich trudno sobie wyobrazić świąteczne wypieki. Ile w nich dobrego i zdrowego?
więcejPotrzeby branży piekarskiej i cukierniczej w zakresie rozwiązań technologicznych dla maszyn stosowanych w produkcji są wysokie, a Klienci coraz wyżej stawiają poprzeczkę.
więcejTylko 9,5% przedsiębiorstw z sektora MSP ma świadomość, że zużywając wodę, ma wpływ na środowisko naturalne. Za największych trucicieli uznajemy firmy przemysłowe, tymczasem często nie bierzemy pod uwagę, że codzienne proste czynności również oddziałują na nasze środowisko.
więcejZnacie to? Zielone elfy i Święty Mikołaj z Coca-Colą w ręku oraz inne charyzmatyczne postacie w telewizji przekonujące nas do zakupu reklamowanego produktu. Co się kryje za tą grą pozorów sterującą realnymi emocjami ludzi? Poznajcie tajniki psychologii sprzedaży.
więcejUpodobania i tendencje klientów zmieniają się nieustannie. Są kształtowane przez modę i trendy. Nie usiłuj zgadywać, czego dziś oczekuje Twój klient. Obserwuj, pytaj, ale przede wszystkim bądź otwarty i słuchaj. Zdziwisz się, jak łatwo można budować ofertę spełniającą bieżące wymagania konsumentów.
więcejJuż przed końcem roku udostępniliśmy Państwu cały poprzedni rocznik wydań Mistrza Branży, które można poczytać na platformie ISSUU. Łącznie 900 stron!
więcejJeszcze dekadę temu pójście do tej szkoły uważano za ostateczność. Do „musztardówki” szli tylko ci, którzy musieli. Dziś zgłaszają się gimnazjaliści z czerwonym paskiem na świadectwie i rozpoczynają naukę od szkoły zawodowej. Nie ma roku, by jej uczniowie nie wygrali jakiejś olimpiady czy ogólnopolskiego konkursu.
więcej