...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Zgrany zespół

    Zgrany zespół 0

    Duża rotacja pracowników to problem powtarzający się w różnych branżach. Pracownicy przycho­dzą i szybko odchodzą, mimo że spełniają wszystkie wymagania merytoryczne, a firma stara się zagwarantować dobre warunki pracy. Gdzie zatem tkwi błąd?

    więcej
  • Jeszcze zdrowszy chleb  – prosty sposób na urozmaicenie asortymentu piekarni

    Jeszcze zdrowszy chleb – prosty sposób na urozmaicenie asortymentu piekarni 0

    Utrzymująca się od wielu lat spadkowa tendencja spożycia pieczy­wa wymusza poszukiwanie rozwiązań pozwalających uatrakcyjnić asortyment wyrobów, a tym samym zyskać szersze grono klientów. Jednym ze sposobów umożliwiających przeciwdziałanie zaistniałej sytuacji jest wzbogacanie pieczywa dodatkami prozdrowotnymi.

    więcej
  • Ciasteczka  malowane lukrem

    Ciasteczka malowane lukrem 0

    Moda na dekorowane ciasteczka, jak większość wiodących obecnie trendów w cukiernictwie, przyszła do Polski z krajów anglosaskich i powoli się u nas zadomawia. Obok tortów w stylu angielskim i cupcakes, ciasteczka zdobione lukrem są kolejnym produktem, który jest czymś pomiędzy wyrobem cukierni­czym a artystyczną kreacją

    więcej
  • Bezbłędne  znakowanie lodów

    Bezbłędne znakowanie lodów 0

    „Weryfikacja negatywna” – tak określam szukanie błędów na autentycznych etykietach. To bodaj najlepszy sposób, żeby sprawdzić swoją wiedzę z aktu­alnych przepisów w zakresie znakowania i uczulić na błędy.

    więcej
  • Minimalistyczny tort – maksymalny efekt

    Minimalistyczny tort – maksymalny efekt 0

    Minimalizm, sztuka minimalna – to nurt w sztukach plastycznych mający swój początek w latach 60. XX wieku. Jeśli mówimy o sztuce przez duże „S”, nie sposób pominąć sztuki dekorowania słodkości…

    więcej
  • Złap klientów w sieci

    Złap klientów w sieci 0

    Pozyskanie klientów jest... łatwe, proste i przyjemne. Jeśli jesteś zaskoczony tym stwierdzeniem, a na co dzień zmagasz się ze zwiększeniem sprzedaży swoich produktów, nadszedł odpowiedni moment, aby coś zmienić. Najwyższy czas, aby wyłowić klientów w sieci i poszerzyć rynek odbiorców, a także zwiększyć sprzedaż.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe