...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Znamy nazwiska finalistów Trophée Mille Poland 2024

    Znamy nazwiska finalistów Trophée Mille Poland 2024 0

    Przed nami druga edycja Trophée Mille Poland 2024. Już 22 października w Chefs Atelier w Wiskitkach 12 młodych, zdolnych adeptów sztuki kulinarnej z 6 szkół gastronomicznych zaprezentuje swoje umiejętności przed profesjonalnym jury szefów kuchni i cukierni.

    więcej
  • Najlepsza pizza w Polsce!

    Najlepsza pizza w Polsce! 0

    Pizza nie jest polskim daniem narodowym, ale ma wielu smakoszy, którzy szukają jej najlepszej wersji. Okazuje się, że pizze z Polski są ujęte w rankingach na najlepsze tego typu wypieki na świecie. Ostatnio wyróżniono pizzerię „Zielona Górka” z Pabianic.

    więcej
  • Drogocenny surowiec - Tajniki Czekolady #4

    Drogocenny surowiec - Tajniki Czekolady #4 0

    Ceny kakao wzrastają, tak jak i popyt na nią. Czy zabraknie nam czekolady? Z całą pewnością z królową czekolady, Kirsten Tibbalss nie zabraknie na nią pomysłów. Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

    więcej
  • Celebracja słodkości

    Celebracja słodkości 0

    Magdalena Skała uwielbia tworzyć indywidualne projekty, realizować nietuzinkowe słodkie stoły czy prowadzić konsultacje z klientami. Jest wielozadaniowa, jednak za każdym jej działaniem stoi pasja do słodkości i poczucie, że daje coś więcej niż tylko nieco cukru i śmietany.

    więcej
  • Ziołowo kolorowo – przyprawiajMY pieczywo

    Ziołowo kolorowo – przyprawiajMY pieczywo 0

    Historia dodawania przypraw do pieczywa jest długa. Obecnie w przemyśle piekarskim dużą rolę odgrywają przyprawy podbijające smak i zapach, a przez to też zaskakujące klienta. Związane jest to z zainteresowaniem nowymi, bezpiecznymi ekoproduktami, które zawierają naturalne zioła i przyprawy.

    więcej
  • Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

    Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu 0

    Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe