
Jesienią otwórzmy się na świat 0
W polskich warunkach nadchodzą chłodne, długie wieczory. Dni robią się ospałe, kurczy się czas między wschodem a zachodem słońca – a co za tym idzie, obcujemy z mniejszą ilością światła słonecznego.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W polskich warunkach nadchodzą chłodne, długie wieczory. Dni robią się ospałe, kurczy się czas między wschodem a zachodem słońca – a co za tym idzie, obcujemy z mniejszą ilością światła słonecznego.
więcejZ przyjemnością przedstawiamy Wam Chocbook No 2. Wraz z ofertą marki Barima Artisanal odkrywamy dla Was świat pełen cukierniczych doznań, zawartych w 15 różnorodnych recepturach. Chocbook No.2 to zbiór przyciągających spojrzenia aranżacji, fascynujących smaków i tekstur.
więcejWedług szybkiego szacunku GUS, w sierpniu 2023 r. ceny żywności w Polsce były o 12,7% wyższe niż w sierpniu roku 2022. Jak, mimo rosnących cen, przekonać klientów do zakupów, a tym samym rozwijać swoją firmę? Jak sprawić, by jedzenie wciąż dawało radość?
więcejOd czasu pandemii polska branża gastronomiczna mierzy się z kryzysem, który mimo podejmowania środków zaradczych stale się pogłębia. Różne raporty podają te same główne bariery w prowadzeniu działalności, a jest ich wiele.
więcejOdkrywamy kulisy pracy zewnętrznego managera! Prowadzisz piekarnię lub cukiernię? Musisz to przeczytać!
więcejIstnieje kilka powtarzających się powodów, jakie stoją na przeszkodzie do sukcesu małej piekarni lub cukierni. Jakich? Wielu właścicieli po prostu nie wie, jak zarządzać swoją firmą, robi to intuicyjnie, nie ma planu ani strategii.
więcejCzy AI stworzy lepszy smak, niż człowiek? Jak wypadł tegoroczny sezon lodziarski? Z czym najlepiej łączyć pistacje? Które aplikacje pomogą uniknąć strat w sprzedaży? Za co kocha czekoladę i jak odnajduje się w świecie zdominowanym przez mężczyzn gwiazda naszej okładki - Katarzyna Smaga.
więcej