Wypiek sklepowy klasy premium 0
Rozmowa z Przemysławem Zapotocznym, Dyrektorem Zarządzającym WIESHEU Polska Sp. z o.o.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Rozmowa z Przemysławem Zapotocznym, Dyrektorem Zarządzającym WIESHEU Polska Sp. z o.o.
więcejBrytyjski skoczek do wody Tom Daley, znany również z zamiłowania do szydełkowania, ponownie zaskoczył swoich fanów. Tym razem sportowiec zaprezentował torbę własnoręcznie zrobioną na szydełku, której kształt przypomina croissanta.
więcejO chałce nie pisze się często. Nie należy też do wypieków, którymi chwalą się piekarnie. Niesłusznie. Chałka ma w sobie coś wyjątkowego. Nietuzinkowy kształt z wyróżniającym się misternym splotem czy bogaty smak to nie wszystko.
więcejTo już trzecia, a zarazem ostatnia część kompendium wiedzy o kremach do ciast i tortów.
więcejCzy jest jeszcze miejsce w branży spożywczej na wprowadzenie nowej marki pieców? Odpowiedź brzmi: tak, bo innowacje i odkrywanie nowych rozwiązań leżą w naturze prawdziwego przedsiębiorcy. W szerokiej ofercie urządzeń piekarniczo-cukierniczych firmy Allsupply znalazły się piece zjednoczone pod włoską marką EUROPA.
więcejCo oznacza zielona energia dla biznesu, jakie aspekty warto brać pod uwagę, rozważając wkroczenie na zieloną ścieżkę – o tym m.in. rozmawiamy z Grzegorzem Tomasikiem, ekspertem rynku energii, prezesem zarządu reo.pl.
więcejW Warszawie 4 września otwarto Muzeum Czekolady Wedla. To bardzo kosztowne przedsięwzięcie ma na celu przybliżyć proces produkcji tabliczki słynnej marki oraz pokazać je bogatą historię.
więcej