25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Rafał Macała, Anna Daraż oraz Damian Wiśniewski - to między innymi ci mistrzowie pokażą najnowsze trendy i techniki dekorowania tortów na stoisku Centrum Kreacji Master Martini na targach Bakepol już we wrześniu!
Dawno, dawno temu były tylko piece. Potem powstała piekarnia, w której prócz drożdżowego ciasta powoli wyrastał i piekarz. W nim zaś wzrastała fascynacja zawodem. Dziś swoje miejsce pracy traktuje jak dom. Nic dziwnego – spędza tu całe dnie, pracuje w gronie rodziny i czuwa nad procesem produkcji od początku do końca.
W dniach 16-17 października 2017, w Hotelu Zamek Ryn**** odbędzie się dwudniowe szkolenie cukiernicze finansowane w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, wyłącznie dla przedsiębiorców i pracowników z województwa warmińsko-mazurskiego.
Swoimi słodkimi wypiekami urzekła m.in. Google’a, Facebooka i Stadion Narodowy, którzy są już jej stałymi klientami. W portfolio ma także tort urodzinowy dla samego Paula McCartneya. Jej pracownia cukiernicza tygodniowo zużywa ok. 700 jaj, ponad 80 kg mąki, niezliczoną ilość śmietany i owoców sezonowych.
Ciasta, ciasteczka, galaretki, lody, cukierki – któż ich nie lubi? To takie drobne przyjemności dostępne na wyciągnięcie ręki. Ich amatorzy z pewnością rzadko zastanawiają się, skąd pochodzą, jaką drogę pokonały surowce, z których powstały, a często są to setki i tysiące kilometrów.
Bogdan Smolorz (Biopiekarz) i Aleksander Nowakowski (Nowakowski Tradycja) połączyli siły. Pierwszym namacalnym efektem tej współpracy jest świeże rzemieślnicze pieczywo bezglutenowe w standardzie BIO, produkowane pod marką "Biopiekarz". Ale to dopiero początek zmian.